PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Przemyslaw Tyton: “Elke dag iets meer”

10 oktober 2011 13:45
Przemyslaw Tyton. Przemyslaw Tyton.
Het gaat goed met Przemyslaw Tyton, zei de Poolse doelman maandagochtend tegen PSV TV. “Ik wil elke dag iets meer doen. Ik ben bezig met oefeningen en telkens wordt er gekeken of er geen reactie op komt. Ik hoop deze week weer een stapje verder te zetten”, aldus de keeper van PSV in het Philips Stadion.

PSV
Oefeningen
Tyton raakte op 18 september tijdens PSV-Ajax geblesseerd aan zijn hoofd en liep daarbij een zware hersenschudding op. Nu werkt de Pool aan zijn rentree. “Het gaat goed met me, ik voel me hetzelfde als voor mijn blessure. We zijn bezig om allerlei oefeningen te doen en het belangrijkste is dat ik daarbij geen hoofdpijn krijg”, aldus Tyton vandaag voor de camera van PSV TV.

PSV
“Geen termijn”
“Elke dag wil ik ietsje meer doen, zo hoop ik deze week weer een stapje verder te zetten. Ik concentreer me op een terugkeer, maar daar staat geen termijn voor”, zegt de doelman. Tot nu toe werkte hij binnen aan zijn herstel, onder meer op de loopband en crosstrainer. “Telkens is het even de reactie afwachten, er is ook dagelijks overleg met onze medische staf. Het belangrijkste is mijn gevoel, ik wil graag elke dag vooruitgang boeken.”

PSV

Video: Tyton wil elke dat iets meer doen (PSV TV)© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies