PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Prijsstelling Seizoen Club Cards 2012-2013

19 april 2012 11:00
Deze week is PSV de communicatie gestart over de Seizoen Club Cards voor 2012-2013, waarvan alle huidige Seizoen Club Cardhouders vandaag of morgen bevestiging ontvangen. Terwijl de slotfase van de competitie nog in zijn spannende eindfase zit, is PSV Kaartverkoop al volop bezig met volgend seizoen. Ook de prijsstelling in aanloop naar het jubileumjaar is intussen bekend.

Huidige Seizoen Club Cardhouders krijgen vandaag en morgen bericht thuis. Huidige Seizoen Club Cardhouders krijgen vandaag en morgen bericht thuis.
PSV

Vandaag en morgen per post

Alle huidige Seizoen Club Cardhouders ontvangen vandaag of morgen de bevestiging voor het nieuwe seizoen. Over het wijzigen van de persoonlijke gegevens, het annuleren van een plaats of het aanvragen van een andere plaats, wordt door PSV Kaartverkoop gecommuniceerd. De prijsstelling voor Seizoen Club Cards 2012-2013 wordt vandaag en morgen ook bij alle Seizoen Club Cardhouders via de post bekendgemaakt. Vrijdagochtend om 10.00 uur start de inschrijving voor nieuwe aanvragen en vanaf dan staat alle uitgebreide informatie ook op PSV.nl.

PSV

Begroting komend seizoen

PSV maakte recent bekend dat de club weer in categorie 3 van de KNVB valt, waarmee er een solide basis is voor sportief succes. In de begroting voor seizoen 2012-2013 – waarin PSV komend kalenderjaar zijn 100-jarig bestaan viert – is de prijsstelling van Seizoen Club Cards opgenomen als onderdeel van het financiële hersteltraject, dat in 2011 is ingezet. Gemiddeld bedraagt het een verhoging van circa 3,5% bovenop de inflatiecorrectie van het CBS (2,5%). Hiermee zet PSV een forse, maar noodzakelijke stap richting marktconform niveau. De Supportersvereniging PSV en PSV Fans United, de twee officiële supportersverenigingen, zijn door de club vooraf geïnformeerd. De supportersverenigingen betreuren de noodzakelijke verhoging, maar begrijpen de argumenten van de club.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies