PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Philips Stadion wordt voorzien van LED-verlichting

21 augustus 2012 11:00
Benelux Sign Systems is gestart met het ombouwen van de verlichting van reclame-uitingen aan het Philips Stadion. De oude TL- en halogeenverlichting wordt vervangen door LED-verlichting. Ook op de verschillende promenades in het stadion wordt de verlichting vervangen. Deze modernere technologie levert een energiebesparing van ongeveer tachtig procent op.

Het Philips Stadion wordt voorzien van LED-verlichting. Het Philips Stadion wordt voorzien van LED-verlichting.
PSV

Philips Lighting

Het concept werd enkele jaren geleden uitgewerkt en is een samenwerking van Benelux Sign Systems met Philips en Koledo. ‘Samen met René van Wees van Philips Lighting is gewerkt aan een concept waarbij grote energiebesparing het belangrijkste uitgangspunt was’, zegt directeur Jos Kortooms van Benelux Sign Systems. ‘PSV heeft bewust voor deze combinatie gekozen, omdat knowhow op het gebied van LED noodzakelijk was.’

PSV koos bewust voor de combinatie Benelux Sign Systems met Philips en Koledo. PSV koos bewust voor de combinatie Benelux Sign Systems met Philips en Koledo.
PSV

Energiebesparing

Dat de LED-verlichting (Koledo 400 serie module) grote besparing oplevert, illustreert hij aan de hand van een voorbeeld. ‘De tekst ‘Philips Stadion’ verbruikte in neon 11 Ampère en 2530 watt. Nu in LED is dat 1.13 Ampère en 250 watt. Buiten de energiebesparing heeft LED volgens Kortooms een veel langere levensduur en . Het eindresultaat moet nog dit jaar worden opgeleverd.

Buiten de energiebesparing heeft LED een veel langere levensduur en egalere uitstraling. Buiten de energiebesparing heeft LED een veel langere levensduur en egalere uitstraling.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies