PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

PSV-selectie haalt kostuums op bij Wildenberg

21 augustus 2012 16:10
De PSV-selectie ging woensdagmiddag naar Wildenberg Ynformal in Eindhoven voor het afpassen en ophalen van de clubkostuums 2012-2013. Onder flinke belangstelling van de media parkeerde de spelersbus van PSV pal voor de deur van de statige zaak op de Kleine Berg, waarna de spelers en staf gastvrij werden ontvangen door PSV-sponsor Wildenberg.

De spelersbus parkeerde rond 13.30 uur voor de ingang van de zaak. De spelersbus parkeerde rond 13.30 uur voor de ingang van de zaak.
De spelers krijgen uitleg van eigenaar Niels Wildenberg. De spelers krijgen uitleg van eigenaar Niels Wildenberg.
PSV

Italiaans huis Gentiluomo

Precies om half twee draait de spelersbus van PSV de Kleine Berg op in het centrum van Eindhoven en stopt voor de deur van herenmodezaak Wildenberg. Binnen heeft het personeel de nieuwe, casual clubkostuums voor de selectie al klaar hangen. Dit jaar is duidelijk voor een vlotte stijl gekozen die helemaal past bij de uitstraling van de PSV-selectie. Voor het derde jaar op rij worden de spelers en stafleden gekleed door Wildenberg Ynformal, dat kostuums heeft geleverd van het Italiaanse huis Gentiluomo. Eigenaar Niels Wildenberg legt uit: “De afgelopen twee jaar kozen we in samenspraak met PSV voor een klassiek kostuum. Het is leuk dat PSV dit jaar positief reageerde op ons voorstel om voor een iets vlottere stijl te kiezen. Het zijn allemaal jonge gasten, dit is echt van deze tijd”, aldus Wildenberg tegenover PSV TV, dat verslag doet van het speciale bezoek.

Mark van Bommel en Wilfred Bouma als één van de eersten uit de paskamer. Mark van Bommel en Wilfred Bouma als één van de eersten uit de paskamer.
Bij de nieuwe casual outfit horen natuurlijk trendy schoenen. Bij de nieuwe casual outfit horen natuurlijk trendy schoenen.
PSV

Spelers enthousiast over casual kostuum

Na een kopje koffie of flesje sportdrank te hebben gedronken in de drie verdiepingen tellende modewinkel gaan de spelers in groepjes van vijf hun nieuwe clubkostuum passen. Als eersten zijn Mark van Bommel, Luciano Narsingh, Ruud Swinkels, Wilfred Bouma en Przemyslaw Tyton aan de beurt. Van Bommel herkent de stijl uit Italië. “Daar zie je dit heel veel. Het past goed bij de trend van tegenwoordig. Je kunt er gemakkelijk in bewegen en het zit lekker, dat blijft het allerbelangrijkste”, aldus voormalig speler van AC Milan. Even later zit Erik Pieters de veters van zijn nieuwe schoenen te strikken. Ook hij is content met de nieuwe uitstraling. “Het is sportief, maar toch classy. Persoonlijk bevalt deze stijl me meer dan voorgaande kostuums.” Memphis Depay kijkt verderop met een tevreden blik in de spiegel. “Het draagt lekker strak en modern, ik houd er wel van. Dit hangt ook gewoon bij mij in de kast. Het ziet er goed uit”, zegt hij.

Memphis Depay staat er keurig op. Memphis Depay staat er keurig op.
Ook dit seizoen is het clubkostuum afkomstig van Gentiluomo. Ook dit seizoen is het clubkostuum afkomstig van Gentiluomo.
PSV

Spelersbus veel bekijks

Terwijl de groepjes spelers hun kostuums afpassen, schieten de vele fotografen hun foto’s op de onderste verdieping van de winkel. Intussen trekt de spelersbus van PSV buiten op de Kleine Berg ook veel bekijks, waar het winkelend publiek nieuwsgierig ziet hoe de voltallige selectie zich vermaakt tussen de nieuwste mode van Wildenberg Ynformal. Als de laatste maten zijn gemeten en alles is gepast, kan Niels Wildenberg tevreden terugzien op het speciale bezoek van PSV. Eén ding staat vast; ook buiten het veld lopen de spelers en stafleden er ook dit jaar weer stijlvol en zeer representatief bij. Later op PSV TV Online een reportage van het bezoek, hieronder nog een aantal foto’s.

Luciano Narsingh wacht geduldig tot alles in orde is gemaakt. Luciano Narsingh wacht geduldig tot alles in orde is gemaakt.
Voor het derde jaar op rij worden de spelers en stafleden gekleed door Wildenberg. Voor het derde jaar op rij worden de spelers en stafleden gekleed door Wildenberg.
Eigenaar Niels Wildenberg geeft een korte toelichting aan PSV TV. Eigenaar Niels Wildenberg geeft een korte toelichting aan PSV TV.
Tevreden verlaten de spelers van PSV het pand van Wildenberg Ynformal. Tevreden verlaten de spelers van PSV het pand van Wildenberg Ynformal.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 19 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies