PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

PSV/FC Eindhoven leidt ook talent op

18 juli 2012 17:30
Coach Hesterine de Reus. Coach Hesterine de Reus.
PSV/FC Eindhoven richt zich op zowel prestaties van het eerste vrouwenteam als op het opleiden van talent. De stichting is van mening dat voor succes op de lange termijn het één niet zonder het ander kan. PSV/FC Eindhoven wil als boegbeeld het voortouw nemen bij het realiseren van de structuur voor talentontwikkeling van vrouwenvoetbal in Zuid-Nederland.

PSV
Investeren in talent
De sportieve ambities van PSV/FC Eindhoven richten zich op de lange termijn. Door krachten van diverse organisaties te bundelen wil PSV/FC Eindhoven in Noord-Brabant en in Zuid-Nederland een platform voor talentontwikkeling creëren. Het beleid wordt afgestemd op de huidige ontwikkelingen binnen het meisjes- en vrouwenvoetbal, met als doel doorstroom te creëren naar de top van de opleidingspiramide in Zuid-Nederland: PSV/FC Eindhoven. De stichting waarborgt regionale verankering en ontwikkeling door amateurclubs te ondersteunen door middel van talentontwikkelingsactiviteiten, kennisuitwisseling en promotionele activiteiten.

PSV

Grootste en meest populaire teamsport

Vrouwenvoetbal is in Nederland bij senioren uitgegroeid tot de grootste en meest populaire vrouwenteamsport. Meer dan 2000 verenigingen hebben één of meer meisjes- of vrouwenteams die in competitieverband spelen. Het is tevens de snelst groeiende sport van dit moment, met een nominale groei van meer dan 30.000 leden in vijf jaar. Door de komst van de BeNe League wordt nationaal een nieuwe impuls aan het voetbalvoetbal gegeven en door het internationaal karakter ontstaan er meer commerciële en sociaal maatschappelijke mogelijkheden. Regionaal bezien is de keuze voor vrouwenvoetbal tevens een keuze voor investeren in de breedtesport. Ook draagt het bij aan het MVO-beleid van PSV en FC Eindhoven. Topsport vormt een inspiratiebron voor de breedtesport, wat op haar beurt weer een onmisbare voedingsbodem is voor topsport. De provincie Noord-Brabant heeft vrouwenvoetbal als kernsport aangewezen en het initiatief van PSV/FC Eindhoven sluit nauw aan bij het provinciale kernsportplan. PSV/FC Eindhoven, de KNVB, gemeente Eindhoven en het Centrum voor Topsport en Onderwijs Eindhoven willen al haar activiteiten verbinden.

PSV

Hoofdsponsor PSV/FC Eindhoven: Philips

“Philips, partner en hoofdsponsor van PSV sinds 1913, heeft besloten ook het vrouwenvoetbalteam van PSV/FC Eindhoven te ondersteunen. Het vrouwenvoetbal ondergaat een snelle ontwikkeling, en staat voor vernieuwing en diversiteit in het voetbal. Dit zijn waardes die ook voor Philips belangrijk zijn, en we spreken hiermee tevens een bredere doelgroep aan,” aldus Hans de Jong, CEO Philips Benelux.

Sanders en De Reus krijgen de eerste officiële shirts overhandigd. Sanders en De Reus krijgen de eerste officiële shirts overhandigd.
PSV

Sponsor Freo

Naast Philips is ook kredietverstrekker Freo sponsor geworden van PSV/FC Eindhoven. De naam Freo prijkt op de rug van de uit- en thuistenues van het vrouwenteam. “In navolging van onze sponsoring van PSV zijn wij vanaf dit seizoen aangehaakt bij de PSV Jeugdopleiding. Deze nieuwe stap naar het vrouwenteam is een natuurlijk en logisch gevolg van het partnerschap dat we met elkaar hebben”, zegt Jan Kusters, lid van de Executive Board van De Lage Landen, moederbedrijf van Freo. “We zijn er zeer trots op dat we zijn verbonden aan alle vaandelteams en jeugdteams van PSV. We wensen PSV/FC Eindhoven dit seizoen ook veel succes”, aldus Kusters.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies