PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

PSV veilig geland in Thessaloniki

26 juli 2012 13:45
De PSV-selectie is donderdagmiddag rond 13.10 uur lokale tijd veilig geland op de luchthaven van Thessaloniki, na een vlucht van ruim tweeënhalf uur vanaf Eindhoven Airport. Vanavond is PAOK Saloniki om 21.00 uur lokale tijd de tegenstander in de voorlaatste oefenwedstrijd van de voorbereiding.

Deze Fokker 100 bracht het PSV-gezelschap naar Thessaloniki. Deze Fokker 100 bracht het PSV-gezelschap naar Thessaloniki.
PSV

Warm in Thessaloniki

De PSV-selectie streek donderdagmiddag neer in het spelershotel op slechts een paar kilometer afstand van de luchthaven van deze havenstad in Griekenland. De rest van de dag zal in het teken staan van de voorbereiding op de wedstrijd van vanavond in het Toumba Stadion, waar PSV twee keer eerder in Europees verband te gast was. Het is behoorlijk warm in Thessaloniki, boven de 35 graden, dus dat kan de teams vanavond nog wat parten spelen. De wedstrijd zal morgen in samenvatting te zien zijn op PSV TV Online. Volg de wedstrijd vanavond via onze Twitter @PSV.

Het temperatuurverschil was goed voelbaar bij aankomst op de luchthaven. Het temperatuurverschil was goed voelbaar bij aankomst op de luchthaven.
Men had wellicht een ander team verwacht, merkt ook Van Bommel op. Men had wellicht een ander team verwacht, merkt ook Van Bommel op.
Direct na aankomst gingen de spelers naar het hotel om te eten en rusten. Direct na aankomst gingen de spelers naar het hotel om te eten en rusten.
Vrolijke gezichten bij Ola Toivonen en Mathias ‘Zanka’ Jorgensen. Vrolijke gezichten bij Ola Toivonen en Mathias ‘Zanka’ Jorgensen.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies