PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

PSV over afgelasting: ‘Juiste beslissing’

20 december 2009 12:00
In een eerste reactie op de afgelasting van de wedstrijden spreekt algemeen directeur Jan Reker van een ‘enige en juiste beslissing van de KNVB’. Ook hoofdcoach Fred Rutten, die al met de PSV-selectie in de buurt van Kerkrade was, zegt dat de KNVB voor de veiligheid van de mensen de juiste beslissing heeft genomen.

In Roemenië trainde en speelde PSV onder winterse omstandigheden. In Roemenië trainde en speelde PSV onder winterse omstandigheden.
PSV

Veiligheid van de mensen

“De omstandigheden laten het niet toe”, zegt Fred Rutten vanuit Kerkrade. “Het is jammer dat de wedstrijd niet door kan gaan, zeken gezien de grote voorbereiding van de beide clubs.” PSV was gisteravond na de stadiontraining al afgereisd naar het zuiden. “Ook voor het publiek is het jammer, maar voor de veiligheid van de mensen heeft de KNVB de juiste beslissing genomen.” De ANWB geeft het advies niet de weg op te gaan en ook het KNMI spreekt van grote overlast door het winterweer en heeft een weeralarm afgegeven. Volgens algemeen directeur Jan Reker heeft ‘de KNVB de juiste beslissing genomen. Het zou heel onverantwoord zijn om het voetbal door te laten gaan’.

PSV

Kerstdiner afgelast

Jan Reker laat verder weten dat ook het kerstdiner, dat voor vanavond op het programma stond voor het personeel, de spelers, technische en medische staf van PSV, niet door zal gaan. ”Het zou niet verantwoord zijn om onze mensen te vragen vandaag de weg op te gaan”, aldus Reker.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies