PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

PSV kan weer niet winnen in Breda: 4-2

26 november 2010 22:45
PSV heeft vrijdagavond drie dure punten laten liggen. Voor het vijfde seizoen op rij werd er niet gewonnen in Breda, waar NAC met 4-2 zegevierde. In de eerste helft domineerde PSV, maar mocht NAC tweemaal langszij komen. Na rust miste PSV de kansen en was NAC uiterst effectief. Ook met tien man kon de thuisploeg nog scoren. Een verslag.

Na de 1-2 van Balázs Dzsudzsák leek er geen vuiltje aan de lucht voor PSV. Na de 1-2 van Balázs Dzsudzsák leek er geen vuiltje aan de lucht voor PSV.
PSV

Doelpunten Reis, Dzsudzsák; Cássio voor Isaksson

Met dezelfde elf als tegen Ajax begon PSV goed aan de wedstrijd, met onder meer een doelpoging van Dzsudzsák in de openingsfase. Na een kwartier was het raak toen PSV een prachtige aanval opzette via Lens en Toivonen, die afspeelde op Reis. De Braziliaan schoof koelbloedig zijn achtste competitiedoelpunt binnenschoof, 0-1. PSV domineerde de wedstrijd en er was geen vuiltje aan de lucht, maar toch kwam de thuisploeg langzij. Na een half uur werd Amoah gelanceerd en stelde hij Leonardo in staat om te scoren, 1-1. PSV gaf meteen antwoord door drie minuten later alweer op voorsprong te komen. Uit een snelle aanval gaf Lens de voorzet op Dzsudzsák, die ook voor zijn achtste competitiedoelpunt tekende: 1-2. Toch liet PSV zich daarna weer onnodig de kaas van het brood eten. Uit een hoekschop kopte Amoah vlak voor rust de gelijkmaker binnen: 2-2. PSV was het grootste gedeelte van de wedstrijd heer en meester, maar toch kwam de stand nog in evenwicht. Overigens moest Isaksson, afgelopen week grieperig, zich laten vervangen door Cássio Ramos.

Jeremain Lens in duel met Amoah; De NAC-aanvaller scoorde twee keer. Jeremain Lens in duel met Amoah; De NAC-aanvaller scoorde twee keer.
PSV

Twee goals NAC, rode kaart Luijckx

Na rust oogde PSV minder scherp en werd de bal tot twee keer toe zomaar ingeleverd, wat resulteerde in weer een tegengoal van NAC. Boussaboun kreeg de bal aangespeeld en haalde uit, 3-2. Voor het eerst moest PSV in de achtervolging en met Engelaar in het veld voor Toivonen zocht PSV wel naar de opening, maar werd deze niet gevonden. Pas na 25 minuten in de tweede helft vielen er twee zeer grote kansen te noteren, beide op aangeven van Afellay. Zowel Lens als Reis kon echter niet afronden. Na het tweede geel van Luijckx kwam NAC met tien man te staan en had PSV een fase waarin er veel druk was, maar één uitbraak van de thuisploeg gooide de wedstrijd in het slot. Amoah brak uit, kreeg tijd om uit te halen en scoorde 4-2. PSV had nog tien minuten en bracht Koevermans, maar NAC geloofde ook met tien man in een stunt. PSV verspeelde drie kostbare punten - voor de vijfde keer op rij werd in Breda niet gewonnen - en moet afwachten of FC Twente in het weekeinde langszij komt op de ranglijst.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies