PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

PSV en Hutchinson akkoord over 3-jarig contract

22 april 2010 18:30
PSV en Atiba Hutchinson hebben overeenstemming over een 3-jarig contract. De Canadese international speelt momenteel voor FC Kopenhagen, waar PSV eerder dit seizoen tegen uitkwam in de UEFA Europa League. De 27-jarige middenvelder is 1.87 meter groot en is transfervrij. Hutchinson is vanaf komend seizoen inzetbaar voor PSV.

Atiba Hutchinson hier in duel met Stanislav Manolev. Atiba Hutchinson hier in duel met Stanislav Manolev.
PSV

Basisspeler in Kopenhagen

Hutchinson kwam tot dusverre 47 keer uit voor Canada. Hij begon zijn voetbalcarrière bij de York Region Shooters, waarna hij speelde voor Toronto Lynx, Östers IF, Helsingsborgs IF en FC Kopenhagen. Vorig seizoen werd hij met FC Kopenhagen kampioen van Denemarken, net als in de jaargangen 2005-2006 en 2006-2007. Tot dusverre speelde Hutchinson in totaal 212 wedstrijden voor FC Kopenhagen, waarvan hij 201 maal in de basis startte. Hij scoorde 29 doelpunten in het shirt van de huidige koploper in de Deense Superliga. Vanaf 1 juli aanstaande gaat zijn driejarige verbintenis in.

PSV

Rutten: “Veelzijdige middenvelder”

“Hij is een veelzijdige middenvelder, atletisch en met veel power”, aldus hoofdcoach Fred Rutten tegen PSV TV. “Zowel verdedigend als aanvallend. Hutchinson was ons al voor de twee ontmoetingen met FC Kopenhagen opgevallen”, aldus Rutten in een eerste reactie.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies