PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

PSV en BAM Utiliteitsbouw verlengen met 5 jaar

31 mei 2012 17:00
PSV heeft het sponsorcontract met BAM Utiliteitsbouw met 5 jaar verlengd. Dat melden de directies van BAM en PSV. BAM is al sinds vele jaren aan de club verbonden. BAM Utiliteitsbouw, onderdeel van de Koninklijke BAM Groep, kent een lange samenwerking met PSV en het Philips Stadion.

PSV

Betrokken sinds 1988

Sinds 1988 is BAM, dat in 2002 de oorspronkelijke hoofdaannemer HBG Utiliteitsbouw overnam, bij alle bouw- en verbouwfases van het stadion betrokken geweest. Het Philips Stadion is een evenementencomplex geworden waarin naast voetbal ook vele andere activiteiten kunnen plaatsvinden. Het was het eerste stadion in Nederland waarin bedrijven en organisaties zich met winkels en kantoren konden vestigen.

PSV

Reactie Felix van Baal en Tiny Sanders

Felix van Baal, regiodirecteur van BAM Utiliteitsbouw, is verheugd met het verlengen van het sponsorcontract met PSV. “Tevreden en trots dat we ook de komende vijf jaar gaan samenwerken, zodat BAM de ‘preferred supplier’ blijft als het gaat om onderhoud en verbouwingen van het Philips Stadion.” Namens de PSV-directie laat Tiny Sanders weten: “We zijn blij dat BAM in het huidig economisch klimaat de sponsorrelatie met PSV wenst voort te zetten. Dat is een belangrijk signaal voor ons als club. BAM is de uitgelezen partner voor de uitvoering van ons meerjaren onderhoudsplan in het Philips Stadion en op De Herdgang. De juiste kennis en ervaring, waarover BAM beschikt, is cruciaal voor het realiseren van succesvolle projecten.”

PSV

Over de Koninklijke BAM Groep

De Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit. Met zo’n 25.000 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand, deels spectaculaire bouwopdrachten door omvang of complexiteit.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 18 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies