PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

PSV contracteert Mathias ‘Zanka’ Jørgensen

22 februari 2012 11:00
Mathias Jattah-Njie Jørgensen, voetbalnaam Zanka, heeft vanmorgen in het Philips Stadion zijn handtekening gezet onder een vierjarige verbintenis bij PSV. Zanka met ingang van volgend seizoen transfervrij over van FC Kopenhagen, waar hij in het verleden drie seizoenen samenspeelde met Atiba Hutchinson.

Jørgensen tekende woensdagochtend zijn contract bij PSV. Jørgensen tekende woensdagochtend zijn contract bij PSV.
PSV

“Een hele eer om hier te zijn”

Mathias Jørgensen, geboren op 23 japril 1990 in Kopenhagen, is een centrale verdediger die zijn carrière begon in de tweede Deense divisie bij Boldklubben af 1893. In 2007 maakte hij de overstap naar FC Kopenhagen waar hij tot het einde van het seizoen nog onder contract staat. Hij speelde in totaal 54 interlands en hoopt ondanks zijn blessure, waarvan hij inmiddels hersteld is, het komende EK voor Denemarken uit te kunnen komen. Het Nederlands elftal is in de groepsfase één van de tegenstanders.

Het eerste PSV-shirt van Zanka, uit handen van Mister PSV. Het eerste PSV-shirt van Zanka, uit handen van Mister PSV.
PSV

Shirt van Willy van der Kuylen

Zanka kreeg na afloop van de contractondertekening zijn shirt overhandigd uit handen van Willy van der Kuylen. Dat gebeurde in de PSV FANstore in PSV FANworld. “Het is een hele eer om hier in dit stadion te zijn met zoveel historie en daar vanaf de komende zomer deel van uit te mogen maken. Met mijn knie is alles goed, ik hoop snel mijn rentree te kunnen maken, zodat ik komende zomer weer helemaal fit ben”, aldus Zanka voor de camera van PSV TV. Later op PSV TV een uitgebreid interview met de laatste aanwinst van PSV.

PSV

Video: 'Zanka' tekent voor vier jaar bij PSV© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies