PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

PSV Mobiel, zéér interessant voor de leden van ONS PSV

06 augustus 2009 16:00
PSV Mobiel
Eén van de interessante voordelen die is gekoppeld aan het nieuwe lidmaatschap ONS PSV, is PSV Mobiel. Daarbij betalen supporters geen abonnementskosten en is onderling bellen gratis. Ook zijn er geen aansluitkosten of opzegtermijnen. Klinkt je dit ook goed in de oren? Lees dan verder en ontdek hoe je misschien veel goedkoper uit kunt zijn.

PSV
Laagdrempelig en eenvoudig
In navolging van een aantal andere clubs heeft ook PSV nu een eigen aanbieding op het gebied van mobiele telefonie: PSV Mobiel. Het aanbod is laagdrempelig en eenvoudig: gebruikers betalen geen abonnementskosten en onderling bellen is gratis. Supporters die hun eigen telefoonnummer meenemen naar PSV Mobiel, krijgen van de club dertig belminuten of sms’jes per maand gratis én nog eens eenmalig € 19,13 korting. Het abonnement kan online worden aangevraagd en kent geen aansluitkosten of opzegtermijnen. En, niet te vergeten: PSV Mobiel versterkt natuurlijk ook je clubgevoel. Het bellen is immers geregeld via PSV!

  PSV
Onderdeel van ‘ONS PSV’
PSV Mobiel is op dit moment exclusief voor XL-leden van ONS PSV. Dat is het officiële lidmaatschap van de club voor alle supporters die de club een warm hart toedragen en zich graag aan PSV verbinden. De leden van ONS PSV worden nauw betrokken bij de club en krijgen voorrang en voordeel op heel veel gebieden. Wil je meer weten over PSV Mobiel of over ONS PSV? Klik dan op de onderstaande links!© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 19 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies