PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

PSV Masters zondag weer op De Herdgang

09 september 2009 13:00
Op De Herdgang wordt zondag weer de PSV Masters gehouden, het evenement voor jeugdspelers van amateurclubs uit de regio. Het gaat om een vier tegen vier-competitie zonder keepers. Voor veel voetballertjes is het een eerste stap op weg naar het eerste elftal. Toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom om hen in actie te zien.

Iedereen is deze zondag en volgende week van harte welkom bij de Masters. Iedereen is deze zondag en volgende week van harte welkom bij de Masters.
PSV

Mini-stadion en Phoxy

Het thema van de PSV Masters, alweer de 14e editie, is dit jaar Dribbelend naar de top. Voor veel jeugdspelers is het zeer bijzonder om een keertje op De Herdgang te mogen spelen. Op twee zondagen achter elkaar gaat dat gebeuren: aanstaande zondag (13 september) en zondag 20 september. De opening van beide dagen is om 11.00 uur, de prijsuitreiking volgt om 16.00 uur. En: dit jaar worden de finales gespeeld in een heus ministadion, met tribunes! Ook is PSV-mascotte Phoxy van de partij. Inschrijven om mee te doen kan niet meer, maar iedereen is van harte welkom om de jonge talentjes aan het werk te zien.

De jeugdspelers kunnen aan het publiek laten zien wat ze kunnen! De jeugdspelers kunnen aan het publiek laten zien wat ze kunnen!


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies