PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

PSV FANdag: kijkje achter de schermen

31 juli 2012 09:00
Nog één dag en dan is de PSV FANdag! Hier lees je hoe op de FANdag een kijkje achter de schermen van het Philip Stadion kunt nemen. PSV Tours organiseert al vanaf 12.00 uur een verkorte PSV Stadiontour van een half uur. Op de jaarlijkse open dag van PSV kan je tegen een gereduceerd tarief van € 3,00 deze tour volgen!

doe woensdag mee aan de verkorte PSV Stadiontour! doe woensdag mee aan de verkorte PSV Stadiontour!
PSV

Kleedkamer, spelerstunnel, veld!

Hiermee krijg je een bijzonder kijkje achter de schermen van het Philips Stadion. Bekijk de kleedkamer, loop door de spelerstunnel richting het veld en neem plaats in de dug-out van PSV. Vanaf 16.45 uur zijn daar zelfs enkele spelers aanwezig! De tour kun je vanaf 12.00 uur op eigen gelegenheid volgen. Deze start bij ingang 5 van het Philips Stadion. Op verschillende plekken op de tour zal een gids staan die je alles vertelt over de betreffende ruimte en ook al jouw vragen kan beantwoorden. Je hoeft voor deze verkorte PSV Stadiontour niet te reserveren.

Breng ook een bezoek je aan de Outlet bij ingang 15 van het Philips Stadion. Breng ook een bezoek je aan de Outlet bij ingang 15 van het Philips Stadion.
PSV

PSV FANstore en outlet

Wanneer je er in de middag al bij bent kun je naast PSV Stadiontour natuurlijk ook terecht in de PSV FANstore. Deze is al vanaf 10.00 uur geopend en is gedurende de hele PSV FANdag open. Je kunt hier naast een groot assortiment aan PSV-producten ook terecht voor de nieuwste Nike-collectie, zoals het kersverse thuistenue. Tijdens de PSV FANdag op woensdag 1 augustus organiseert de PSV FANstore een grote Outlet met kortingen tot maar liefst 80%. Het assortiment bestaat uit artikelen voor jong en oud. Naast kleding zijn er ook PSV FANartikelen verkrijgbaar. De PSV Outlet is van 10.00 uur tot 19.00 uur en is te vinden bij ingang 15 van het Philips Stadion.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 18 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies