PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Overzicht van resultaten alle PSV-internationals

12 februari 2009 10:00
Carlos Salcido. Carlos Salcido.
Carlos Salcido was de enige PSV’er die na Jason Culina op woensdag nog een WK-kwalificatiewedstrijd moest spelen. Het duel in de VS tegen Team USA ging jammerlijk met 2-0 verloren, waardoor de Mexicanen hun eerste wedstrijd in de vierde ronde van de League Groep verloren zagen gaan.

PSV
Kwalificatie voor WK 2010
De WK-kwalificatie in Noord- en Midden-Amerika en de Cariben wordt in meerdere ronden gespeeld. Mexico is naast de VS, Trinidad en Tobago, El Salvador en Honduras doorgedrongen tot ronde vier. Op 28 maart ontvangt Mexico het team van Costa Roca in Mexico City. De Costaricanen wonnen hun eerste wedstrijd ook met 2-0, tegenstander was Honduras.

PSV
Isaksson, Toivonen en Dszudzsák
Zweden speelde woensdagavond in Graz vriendschappelijk tegen Oostenrijk. Andreas Isaksson hield zijn doel schoon, het werd 2-0. Op 28 maart staat voor de Zweden de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Portugal op het programma. De Scandinaviërs staan vijfde in de groep en zijn zo goed al zeker al uitgeschakeld voor het WK van 2010. Ola Toivonen speelde in Trieste met Jong Zweden tegen Jong Italië. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. Toivonen begon in de basis en werd tien minuten voor tijd gewisseld. Balázs Dzsudzsák verloor met Hongarije met 1-0 van Israël. Bondscoach Erwin Koeman haalde de PSV’er twintig minuten voor tijd naar de kant, het doelpunt viel zeven minuten later. Op 28 maart moet Hongarije op bezoek bij Albanië. Hongarije staat in de groep tweede achter Denemarken, maar beide landen hebben evenveel punten.

PSV

Simons en Lazovic

Timmy Simons boekte met de Rode duivels een 2-0 zege op Slovenië. Beide doelpunten werden gescoord door Bayern-verdediger Daniel Van Buyten. Simons, aanvoerder van het nationale team, speelde de volle 90 minuten. Op 28 maart staat voor België de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bosnië Herzegovina op het programma. België staat momenteel op een tweede plaats in de groep, achter Turkije. Danko Lazovic kwam twee keer in actie deze week. Afgelopen maandag won hij in Nicosia in een oefenduel met 2-0 van Cyprus. Lazovic scoorde vlak voor rust het tweede doelpunt. Gisteren werd een tweede vriendschappelijke wedstrijd met 1-0 verloren van Oekraïne. Op 28 maart reist Servië af naar Roemenië voor een WK-kwalificatiewedstrijd. Servië is koploper in de groep.

Het Nederlands Beloftenelftal won in Oss met 4-1 van Griekenland. Het Nederlands Beloftenelftal won in Oss met 4-1 van Griekenland.
PSV

Nederlandse (jeugd)internationals

Dirk Marcellis bleef woensdagavond met Oranje de hele wedstrijd op de reservebank. Het Nederlands elftal speelde in Tunis met 1-1 gelijk tegen Tunesië. Klaas Jan Huntelaar scoorde de enige Nederlandse treffer. Het Beloftenelftal won in Oss met 4-1 van Griekenland 4-1. Erik Pieters speelde de volledige 90 minuten, Stef Nijland had afgezegd voor deze wedstrijd. Tot slot kwam Oranje onder 19 in actie tegen de leeftijdsgenoten van België. Het duel werd met 1-0 verloren. Doelman Jeroen Zoet begon in de basis, maar in de rust vervangen. Ridny Cairo speelde 74 minuut, Kay Velda kwam het team in diezelfde minuut versterken.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 23 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies