PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Oranje oefent vanavond tegen Bayern München

22 mei 2012 12:00
Voor het Nederlands elftal start de voorbereiding op het aanstaande EK vanavond echt met de eerste van vier vriendschappelijke wedstrijden. Oranje verblijft sinds vorige week voor een trainingskamp in het Zwitserse Lausanne en treft vanavond verliezend UEFA Champions League-finalist FC Bayern München.

Oranje speelt in de groepsfase tegen Duitsland, Portugal en Denemarken. Oranje speelt in de groepsfase tegen Duitsland, Portugal en Denemarken.
PSV

Willems mogelijk in de basis

In de Allianz Arena is vanavond om de 20.30 uur de aftrap van de eerste vriendschappelijke wedstrijd van het Nederlands elftal in aanloop naar Euro 2012. Tegenstander is Bayern München, dat zaterdagavond de UEFA Champions League-finale na strafschoppen verloor van Chelsea. Volgens de landelijke dagbladen maakt PSV’er Jetro Willems vanavond een goede kans in de basis te starten. Momenteel maken nog vijf PSV’ers deel uit van de selectie, naast Willems zijn dat Wilfred Bouma, Jeremain Lens, Kevin Strootman en natuurlijk ook Oranje-captain Mark van Bommel. Ook in de staf werken drie PSV’ers, met assistenten Phillip Cocu en Ernest Faber en fysieke trainer Egid Kiesouw. De volgende vriendschappelijke wedstrijd staat gepland voor 26 mei. Dan is Bulgarije in de Amsterdam ArenA de tegenstander.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 19 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies