PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Oranje naar huis na derde nederlaag

17 juni 2012 22:35
Het EK is voorbij voor het Nederlands elftal. Ook de laatste groepswedstrijd werd verloren, Portugal won in Kharkiv met 2-1. Oranje kwam nog wel op voorsprong via een schot van afstand van Rafael van der Vaart, maar Cristiano Ronaldo zorgde met twee treffers voor de derde nederlaag dit toernooi.

Mark van Bommel en Kevin Strootman volgend seizoen ploeggenoten bij PSV. Mark van Bommel en Kevin Strootman volgend seizoen ploeggenoten bij PSV.
PSV

Basisplaats Jetro Willems

Bondscoach Bert van Marwijk had drie wijzigingen doorgebracht in zijn selectie. Klaas Jan Huntelaar, Rafael van der Vaart en Ron Vlaar begonnen in de basis en dat betekende dat Ibrahim Afellay, Mark van Bommel en John Heitinga vanaf de bank toe moesten kijken. Voor Jetro Willems was er wel opnieuw een basisplaats beschikbaar. Oranje begon best aardig en kwam na 11 minuten spelen op voorsprong door een treffer van Van der Vaart. Maar daarna zakte het snel in elkaar en kregen de Portugezen kans op kans. Dat resulteerde voor rust in de gelijkmaker via Cristiano Ronaldo. Na de pauze begon Oranje met opnieuw goede moed aan het resterende deel van de wedstrijd, maar na de tweede treffer van Ronaldo was het toch echt gedaan. Afellay maakte in de tweede helft nog zijn opwachting, hij verving Willems die even daarvoor nog een gele kaart pakte. Duitsland deed wat het beloofd had aan de spelers van Oranje, het won met 2-1 van Denemarken. Maar dat mocht voor Oranje niet baten met deze nederlaag. Het is over en uit dit EK. Duitsland en Portugal plaatsen zich voor de kwartfinales.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies