PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Ola Toivonen gehuldigd voor honderdste duel

02 mei 2011 10:00
Een ingelijst shirt voor Ola Toivonen. Een ingelijst shirt voor Ola Toivonen.
Ola Toivonen is voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen Vitesse gehuldigd voor zijn honderdste wedstrijd, die hij al 10 maart jongstleden speelde. Dat was in de UEFA Europa League-wedstrijd tegen Glasgow Rangers. Door een schorsing en blessure was zondag pas het eerste moment de Zweed daarvoor te kunnen huldigen.

PSV
Derde seizoen PSV
Toivonen kwam in de winter van het seizoen 2008-2009 over van het Zweedse Malmö FF naar PSV en veroverde snel een basisplaats. Tot en met de wedstrijd tegen Glasgow Rangers op 10 maart speelde hij 71 competitie-, 6 beker- en 23 Europese wedstrijden in het shirt van PSV. In totaal scoorde hij daarin 38 doelpunten, 32 daarvan in de Eredivisie. Dit seizoen is Ola Toivonen met vijftien competitiedoelpunten - hij scoorde er nog twee na zijn honderdste wedstrijd - de tweede man bij PSV achter topscorer Balázs Dzsudzsák. De Hongaar maakte er tot nu toe eentje meer.

Ola Toivonen werd voorafgaand aan het competitieduel met Vitesse gehuldigd. Ola Toivonen werd voorafgaand aan het competitieduel met Vitesse gehuldigd.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies