PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Oefenduels PAOK en 1. FC Union Berlin

06 juli 2012 09:45
PSV heeft twee oefenwedstrijden toegevoegd aan het programma van de voorbereiding. De tegenstanders zijn PAOK FC en 1. FC Union Berlin. Daarmee is het schema in aanloop naar het nieuwe seizoen volledig ingevuld. PSV speelt op donderdag 26 juli in het Griekse Thessaloniki tegen PAOK en op zondag 29 juli in Duitsland tegen Union Berlin.

Met PAOK en Union Berlin is het voorbereidingsprogramma van PSV compleet. Met PAOK en Union Berlin is het voorbereidingsprogramma van PSV compleet.
PSV

Thessaloniki en Berlijn

PSV vertrekt op 26 juli in de ochtend naar Griekenland, waar ’s avonds (aftrap 21.00 uur) in het Toumba-stadion de vriendschappelijke wedstrijd tegen PAOK wordt gespeeld. PAOK werd afgelopen seizoen derde in de Griekse competitie. In seizoen 2001-2002 was de club tegenstander van PSV in de UEFA Cup. Op vrijdag gaat PSV vanuit Thessaloniki naar Berlijn, waar op zondag (aftrap 14.30 uur) in Stadion an der alten Försterei gespeeld wordt tegen 1. FC Union Berlin. Die club komt uit in de Tweede Bundesliga, waarin de ploeg afgelopen seizoen zevende werd. Zondag na de wedstrijd in de Duitse hoofdstad keert het team van hoofdcoach Dick Advocaat weer terug naar Nederland.

PSV

Volledig oefenprogramma PSV

Met de toevoeging van de wedstrijden tegen PAOK en Union Berlin is het programma van de voorbereiding definitief. Zaterdag speelt PSV tegen de amateurs van RKSV Nuenen (16.30 uur), woensdag 11 juli tegen SC Rot-Weiss Oberhausen (19.00 uur), zondag 15 juli tegen KRC Genk (15.30 uur), woensdag 18 juli tegen FC Eindhoven (19.00 uur), van vrijdag 20 juli tot en met zondag 22 juli is PSV deelnemer aan de Polish Masters in Wroclaw met Benfica, Athletic Bilbao en Slask Wroclaw, op donderdag 26 juli tegen PAOK in Thessaloniki en op zondag 29 juli tegen 1. FC Union Berlin. Op zondag 5 augustus is de eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2012-2013, de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax. PSV heeft al één oefenduel gespeeld, afgelopen woensdag tegen de amateurs van AZSV Aalten (0-11).© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 19 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies