PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

ONS PSV-barbecue op De Herdgang groot succes

24 augustus 2012 17:00
Vijftig winnende ONS PSV XL-leden en introducés kregen donderdagavond op De Herdgang een rondleiding en een barbecue met ‘special guest’ Erik Pieters. De avond werd afgetrapt met een rondleiding bij de profzijde, waarna ze aan de jeugdzijde konden aanschuiven voor het eten. Daarna werd er gezamenlijk naar de wedstrijd FK Zeta - PSV gekeken.

Verdediger Erik Pieters was bij de ONS PSV-barbecue aanwezig. Verdediger Erik Pieters was bij de ONS PSV-barbecue aanwezig.
De leden kregen een rondleiding, hier door de massageruimte. De leden kregen een rondleiding, hier door de massageruimte.
PSV

Kijkje achter de schermen

Rond 18.00 uur kwamen de winnaars van de foto-actie met hun ONS PSV-barbecueschort en -handschoen aan op de jeugdzijde van De Herdgang. Na een korte toespraak, waarin ook ‘special guest’ Erik Pieters werd geïntroduceerd en onder luid applaus ontvangen, splitste de groep zich in tweeën. Ze kregen een rondleiding van Paul van Kemenade over de profzijde van De Herdgang. De winnaars kregen een bijzonder kijkje achter de schermen waar ze onder andere een blik konden werpen in de kleedkamer van de PSV-selectie, de persruimte en de ‘woonkamer’. Erik Pieters zorgde met anekdotes voor enkele leuke toevoegingen tijdens deze rondleiding.

Martijn Creemers en introducé vragen Erik advies bij het invullen van de wedstrijdpool. Martijn Creemers en introducé vragen Erik advies bij het invullen van de wedstrijdpool.
Paul van Kemenade geeft uitleg in het video/leslokaal. Paul van Kemenade geeft uitleg in het video/leslokaal.
PSV

Barbecue en wedstrijd FK Zeta - PSV

Na de rondleiding konden de winnaars aanschuiven voor een barbecue, werd er een groepsfoto gemaakt van alle aanwezigen in schort en vond er een wedstrijdpool plaats waarbij er twee leuke prijzen te winnen waren. Vervolgens kwamen alle winnende foto’s in een slideshow voorbij en om 21.00 uur zat iedereen klaar voor de wedstrijd FK Zeta - PSV. XL-lid Edith Simons voorspelde de uitslag juist en won een PSV-bal en -sjaal.

Tom Heijnen uit Tilburg met introducé in de kleedkamer. Tom Heijnen uit Tilburg met introducé in de kleedkamer.
De 50 leden van ONS PSV en introducés op de foto met Erik Pieters. De 50 leden van ONS PSV en introducés op de foto met Erik Pieters.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies