PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

ONS PSV XL-leden profiteren van Menzis

14 november 2011 10:15
   
Alle leden van ONS PSV XL mogen in 2011 gratis gebruikmaken van het Fit & Actief Ledenprogramma van PSV-partner Menzis. Deelnemen aan dit programma kan honderden euro’s voordeel per jaar opleveren en het draagt bij aan een gezondere leefstijl. Elke twee maanden is er een nieuw thema met leuke acties en voordelen.

PSV
Menzis Zwemmaanden
We sluiten het jaar af met de Menzis Zwemmaanden. In november en december kunnen leden van Menzis en XL-leden van ONS PSV profiteren van zwemmen voor € 1,- bij een van de honderd deelnemende zwembaden. En er kan ook nog een introducé mee die ook kan zwemmen voor 1 euro. Samen zwemmen is natuurlijk veel gezelliger. En zo brengen we ook nog meer mensen in beweging.

PSV

Ander spetterend ledenvoordeel

Leden kunnen naast zwemmen voor € 1,- ook profiteren van ander spetterend voordeel. In de webshop van Telstar krijgen leden 25% korting op badkleding van Speedo. Daarnaast krijgen leden 50% korting op een abonnement van Mijn Zwemcoach, de eerste honderd abonnementen zijn zelfs gratis. Klik hier voor alle informatie en voordelen over de Menzis Zwemmaanden.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies