PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Nieuwe collectie EK-schoenen exclusief in PSV FANstore

01 juni 2012 09:00
De nieuwe collectie EK 2012 Nike-voetbalschoenen is vanaf 6 juni verkrijgbaar bij de PSV FANstore. PSV’ers Wilfred Bouma, Jetro Willems en Kevin Strootman, die gaan schitteren op Euro 2012, spelen op deze nieuwe schoenen. Er komen vier Nike specials uit, verkrijgbaar in de types Mercurial, Total90, CTR360 en Tiempo.

De nieuwe collectie EK-schoenen exclusief in PSV FANstore. De nieuwe collectie EK-schoenen exclusief in PSV FANstore.
PSV

Exclusief bij de PSV FANstore

De EK 2012 specials zijn exclusief als eerste verkrijgbaar bij de PSV FANstore. In de PSV FANstore vind je de meest uitgebreide collectie Nike-voetbalschoenen en accessoires. Er zijn schoenen verkrijgbaar in diverse prijsklassen, voor jong en oud. De medewerkers van de PSV FANstore geven je het beste Nike-advies en uiteraard de bijbehorende service. Scoor ze voor het nieuwe voetbalseizoen en treedt in de voetsporen van Bouma, Willems en Strootman.

PSV

Personaliseer je voetbalschoenen!

Bij de PSV FANstore heb je zelfs de mogelijkheid om direct je nieuwe Nike-voetbalschoenen, net als de echte profs, te personaliseren. Wat denk je van je initialen, voor- of clubnaam? De kosten bedragen slechts € 15,-.

PSV

Korting op vertoon van je clubpas

Ben je lid van ONS PSV of de PSV Phoxy Club? Dan ontvang je 10% korting op vertoon van je persoonlijke Club Card. De korting is helaas niet geldig in combinatie met andere acties.

PSV

Kom naar de PSV FANstore

De PSV FANstore vind je in PSV FANworld, ingang 17 van het Philips Stadion. PSV FANworld is open op maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. De auto kun je gratis parkeren op P2 aan de Frederiklaan.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies