PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Nieuwe PSV/Nike trainingscollectie 12-13 in PSV FANstore

02 juli 2012 12:00
De voorbereiding op het nieuwe seizoen is gestart. De PSV/Nike trainingscollectie 12-13 is nu exclusief verkrijgbaar bij de PSV FANstore. De collectie bevat een ruim assortiment aan artikelen en is verkrijgbaar in senior- en juniormaten. Breng een bezoek aan www.psvfanstore.nl of kom naar de PSV FANstore in het Philips Stadion.

De nieuwe trainingscollectie van PSV is verkrijgbaar in de PSV FANStore. De nieuwe trainingscollectie van PSV is verkrijgbaar in de PSV FANStore.
PSV

Ruim assortiment artikelen

De collectie bestaat uit een PSV presentatiepak, PSV trainingsshirt met korte en lange mouw, PSV trainingsshort kort en half lang, PSV trainingspolo, PSV trainingssweater, PSV regenjack, PSV N98 jacket en PSV performance Shell sweater. De meeste artikelen zijn verkrijgbaar in de kleuren ‘port wine’ of rood. De N98 is verkrijgbaar in het zwart.

PSV

PSV FANstore in Philips Stadion

Breng een bezoek aan www.psvfanstore.nl of kom naar de PSV FANstore in het Philips Stadion. De PSV FANstore is te vinden bij ingang 17 van het Philips Stadion en is open van maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies