PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Wintermutsen

Nabeschouwing Rutten op PSV-Heerenveen

10 april 2011 19:15
Hoofdcoach Fred Rutten sprak na de 2-2 tegen Heerenveen van ‘een heel vervelende week’. “Op jacht naar de titel verspeel je twee dure punten. We maakten fouten die op ons niveau niet mogen gebeuren. Gelukkig maakten we nog de gelijkmaker”, aldus Rutten, die stelde dat de competitie nog spannender is geworden. Een samenvatting van de persconferentie.

Fred Rutten: “Op jacht naar de titel verspeel je twee dure punten.” Fred Rutten: “Op jacht naar de titel verspeel je twee dure punten.”
PSV

Rutten: “Geluk dat je nog gelijkmaker maakt”

Over de blessure van Ola Toivonen kon Rutten nog niets zeggen, kort na afloop van de wedstrijd in het Philips Stadion. “Het team reageerde goed in de eerste helft, na de wedstrijd van donderdag. We kregen een aantal mogelijkheden en gaven nul kansen weg. Na rust maken we de goede 1-0 en wat er daarna gebeurde was eigenlijk heel vreemd, we gingen toen pas kansen weggeven. We maakten fouten die op ons niveau niet mogen gebeuren. Het is een geluk dat je nog de gelijkmaker maakt. Maar het is een heel vervelende week. In de jacht naar de titel verspeel je twee dure punten.”

PSV

Ron Jans: “We hebben twee punten verloren”

Heerenveen en trainer Ron Jans waren in Eindhoven op zoek naar eerherstel, na de thuisnederlaag tegen Excelsior. “Dat is gelukt. We hebben twee punten verloren, maar wel eerherstel gevonden. De jongens in de kleedkamer zijn woedend, omdat Toivonen een overtreding maakte voor zijn doelpunt. Heel zuur dus”, aldus Jans, die zag dat het initiatief in de eerste helft bij PSV lag. “We kwamen goed weg. Maar na de 1-0 en de vrije trap van Dzsudzsák dacht ik dat het beslist was. Ik was daarom heel blij met de grensrechter.” Jans stelde dat Heerenveen zich in de fase daarna tekort deed. “Het stond 1-2, Bouma moest eraf met rood, de wedstrijd was voor ons. We hebben onszelf tekort gedaan.”

Ron Jans: “We hebben twee punten verloren.” Ron Jans: “We hebben twee punten verloren.”


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 26 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies