PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

‘Meer dan Voetbal’-label voor Playing for Success

19 december 2009 13:00
PSV nam vrijdag het maatschappelijke voetbal-label in ontvangst voor het succesvolle project Playing for Succes. Het label werd uitgereikt door Edu Jansen, directeur van Meer dan Voetbal, aan PSV-speler Otman Bakkal en directeur Jan Reker. Ook kregen de tweede en derde groep leerlingen een diploma na een traject af te hebben gelegd van tien weken.

Leraar Rik tijdens de uitreiking van de certificaten in het stadion. Leraar Rik tijdens de uitreiking van de certificaten in het stadion.
PSV

Uitreiking

Vóór de uitreiking van het voetbal-label aan Otman Bakkal en Jan Reker ontvingen de tweede en derde groep leerlingen die deelnamen aan het project Playing for Success een diploma in het Philips Stadion. De kinderen mochten hun certificaat in ontvangst nemen van PSV-spelers Dirk Marcellis en Funso Ojo in het Playing for Succes leercentrum. Na de ceremonie was er tijd voor foto’s en handtekeningen met de PSV’ers.

PSV

‘Meer dan Voetbal’ label

De initiatiefnemer van het label, stichting Meer dan Voetbal (opgericht door de KNVB, Eredivisie en Eerste Divisie) beloont de voorbeeldfunctie die PSV heeft voor het betaald voetbal. “Met Playing for Success laat PSV duidelijk zien hoe de maatschappij profiteert van de natuurlijke aantrekkingskracht van de club en haar spelers. Dankzij een goede samenwerking met lokale partijen en de steun van PSV is er een structureel project opgezet waar kinderen uit de omgeving veel baat bij hebben”, aldus Edu Jansing, directeur van stichting Meer dan Voetbal.

Funso Ojo en Dirk Marcellis reikten de diploma's uit. Funso Ojo en Dirk Marcellis reikten de diploma's uit.
Clint van Doorn en Jamy Hernandez Beltre tonen vol trots het certificaat. Clint van Doorn en Jamy Hernandez Beltre tonen vol trots het certificaat.
Jan Reker en Otman Bakkal nemen het 'Meer dan voetbal' label in ontvangst van Frans Derks. Jan Reker en Otman Bakkal nemen het 'Meer dan voetbal' label in ontvangst van Frans Derks.
PSV

Playing for Success

Het project maakt gebruik van de aantrekkingskracht van het betaald voetbal, om de leerprestaties te verbeteren van onderpresterende kinderen tussen 9 en 14 jaar. Het lesprogramma bestaat uit activiteiten die aan het stadion en het voetbal zijn gerelateerd en bijdragen aan de taal- en rekenontwikkeling en de computervaardigheden van leerlingen. Denk aan het schrijven van een wedstrijdverslag, interviews of het berekenen van toeschouwersaantallen.

Trotse kinderen en een trotse club in het Philips Stadion! Trotse kinderen en een trotse club in het Philips Stadion!


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies