PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Mark van Bommel keert terug bij PSV

14 mei 2012 18:35
Mark van Bommel keert terug bij PSV. De 35-jarige aanvoerder van het Nederlands elftal heeft maandag in Eindhoven getekend voor 1 jaar. Eerder speelde hij van 1999 tot 2005 in Eindhoven en werd de middenvelder onder meer vier keer landskampioen met PSV. In het Philips Stadion vond maandagavond vanaf 18.30 uur een speciale persconferentie plaats.

Mark van Bommel arriveerde maandag vroeg in de middag bij het Philips Stadion. Mark van Bommel arriveerde maandag vroeg in de middag bij het Philips Stadion.
PSV

Reactie technisch manager Marcel Brands

Van Bommel komt over van AC Milan, waar hij anderhalf jaar heeft gevoetbald. “Dit is een transfer waar we ontzettend lang mee bezig zijn geweest”, zegt technisch manager Marcel Brands. “We zijn blij dat het uiteindelijk gelukt is om zo’n internationaal ervaren speler, met een groot verleden bij PSV en tevens de aanvoerder van Oranje, terug te halen naar PSV.”

Een warm weerzien met teammanager Mart van den Heuvel. Een warm weerzien met teammanager Mart van den Heuvel.
PSV

Maandagavond gepresenteerd

Mark van Bommel werd maandagavond gepresenteerd in het Philips Stadion, nadat hij eerder op de dag medisch was gekeurd bij sportmedisch centrum TopSupport in Eindhoven, onderdeel van het St. Anna Ziekenhuis. Op een persconferentie kreeg Van Bommel uit handen van ‘Mister PSV’ Willy van der Kuijlen zijn eerste nieuwe PSV-shirt overhandigd en gaf hij toelichting op zijn terugkeer.

Bij het sportmedisch centrum TopSupport onderging hij een medische keuring. Bij het sportmedisch centrum TopSupport onderging hij een medische keuring.
PSV

Vier keer kampioen met PSV

In zijn eerste periode werd Mark van Bommel (Maasbracht, 22 april 1977) vier keer kampioen met PSV en won hij eenmaal de KNVB beker. Na zijn vertrek werd hij nog vier keer kampioen met achtereenvolgens FC Barcelona (2006), Bayern München (2008, 2010) en AC Milan (2011). Op zijn erelijst staan verder onder meer de Champions League, Duitse beker, de Super Cups van Nederland, Spanje, Duitsland, Italië en de tweede plaats op het WK van 2010 in Zuid-Afrika. De 74-voudig international meldt zich later deze week bij het Nederlands elftal, dat in voorbereiding op het EK naar Zwitserland gaat.

PSV Fans United-voorzitter Frits Bovers heette Van Bommel ook welkom. PSV Fans United-voorzitter Frits Bovers heette Van Bommel ook welkom.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 19 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies