PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Marcellis realistisch over wedstrijd tegen Liverpool

30 september 2008 14:00
PSV-verdediger Dirk Marcellis schoof eerder deze week aan in de studio van PSV TV om te praten over het duel met Liverpool. Dit gesprek is morgenavond om 18.00 uur te zien in de uitzending van PSV TV op het nieuwe kanaal Eredivisie Live. Marcellis vloog vanmorgen met de selectie naar Engeland.

Dirk Marcellis was maandagmiddag te gast in de studio van PSV TV. Dirk Marcellis was maandagmiddag te gast in de studio van PSV TV.
PSV

“Nooit meer vergeten”

PSV TV sprak de jonge verdediger uitgebreid over de Champions League-wedstrijd van morgen. Op 11 april 2007 debuteerde Dirk Marcellis tegen Liverpool in het eerste team van PSV. “Zo’n debuut zal ik nooit meer vergeten. Voor het eerst een basisplaats in de Champions League en een rode kaart. Dat was toch zoiets als je ergste nachtmerrie”, vertelt Marcellis (20) over de met 1-0 verloren kwartfinalewedstrijd anderhalf jaar geleden. “Ik was toen nog een onbekende speler, maar na die avond wist iedereen wie ik was.” Ook morgen is PSV niet kansloos denkt Marcellis. “Liverpool zal willen winnen, maar dat willen wij ook.” Niettemin verwacht hij dat PSV afwachtend zal gaan spelen op Anfield. “Als we met een gelijkspel uit Liverpool kunnen wegkomen, zou ik heel tevreden zijn.” Marcellis praat verder ondermeer over zijn ontwikkeling en de competitiestart van PSV. De uitzending is morgenavond om 18.00 uur te zien op Eredivisie Live. Om 21.40 uur wordt het programma herhaald.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies