PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Luciano Narsingh 5 jaar naar PSV

16 juli 2012 14:30
Luciano Narsingh is officieel speler van PSV. De 21-jarige aanvaller tekende maandag een contract dat hem voor vijf jaar aan de club verbindt. PSV neemt de international over van sc Heerenveen, waar hij in 2008 zijn debuut maakte. Narsingh werkte in de ochtend op De Herdgang al een individuele training af en maakte kennis met zijn nieuwe omgeving.

Luciano Narsingh en Marcel Brands, maandagmiddag op De Herdgang. Luciano Narsingh en Marcel Brands, maandagmiddag op De Herdgang.
PSV

Maandagmiddag getekend, krijgt rugnummer 17

Tweevoudig international Narsingh (Amsterdam, 13 september 1990) is na Mathias Jørgensen, Mark van Bommel, Boy Waterman en Ruud Swinkels de vijfde versterking in de selectie van hoofdcoach Dick Advocaat. Hij zette maandagmiddag op De Herdgang in bijzijn van technisch manager Marcel Brands zijn handtekening onder het vijfjarige contract. Dinsdag zal hij aansluiten als de selectie van Advocaat een groepstraining heeft. Narsingh gaat voetballen met rugnummer 17. Samen met Ola Toivonen trainde hij maandagochtend al onder leiding van Ernest Faber en fysieke trainer Egid Kiesouw.

Brands feliciteert de nieuwste PSV-aanwinst met zijn contract. Brands feliciteert de nieuwste PSV-aanwinst met zijn contract.
PSV

Overzicht loopbaan

Narsingh begon in de jeugd bij de amateurs van Zeeburgia, waarna hij in 2006 naar Heerenveen ging. Sinds 2010 speelde hij voor Jong Oranje en in mei dit jaar speelde hij zijn eerste interland voor het grote Oranje. Tijdens het EK in Polen en Oekraïne zat hij bij de selectie van Bert van Marwijk, maar hij kwam op het toernooi niet in actie. Voor Heerenveen speelde hij 119 wedstrijden in totaal, waarin hij 29 doelpunten maakte.

Narsingh is de komende vijf seizoenen speler van PSV. Narsingh is de komende vijf seizoenen speler van PSV.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies