PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Levering nieuwe PSV-thuistenue uitgesteld

29 juni 2012 12:30
PSV heeft bericht ontvangen van kledingpartner Nike dat de levering van het gloednieuwe thuistenue met twee weken is uitgesteld naar 21 juli. Dat houdt in dat verkoop op de eerder gecommuniceerde datum 7 juli door overmacht helaas niet haalbaar is. PSV en Nike hebben er alles aan gedaan om de geplande datum te handhaven.

Het nieuwe PSV-thuistenue van Nike is op 21 juli verkrijgbaar. Het nieuwe PSV-thuistenue van Nike is op 21 juli verkrijgbaar.
PSV

Overmachtsituatie voor PSV

PSV heeft intussen bericht gestuurd aan alle supporters die het tenue via de online voorinschrijving hadden besteld. Zij ontvangen het shirt als eerste, thuisbezorgd op de eerste dag van de verkoop bij de PSV FANstore. De levering van het PSV-thuisshirt stond gepland op zaterdag 7 juli. Echter heeft PSV van kledingpartner Nike bericht ontvangen dat de geplande leverdatum door hen niet gehaald gaat worden. In verband met het kunnen waarborgen van de kwaliteit is de leverdatum twee weken uitgesteld. PSV en Nike rekenen op begrip voor deze overmachtsituatie.

PSV

Voorinschrijving verlengd tot 20 juli

De PSV-selectie speelt zelf voor het eerst in het nieuwe thuistenue op woensdag 18 juli in de oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven. Drie dagen later wordt het nieuwe tenue - op zaterdag 21 juli aanstaande - geleverd bij de fans die het in de voorinschrijving hebben besteld. Vanaf die dag is het tenue ook pas verkrijgbaar bij de PSV FANstore in het Philips Stadion. De voorinschrijving is verlengd tot 20 juli aanstaande. Iedereen die het shirt in de voorinschrijving bestelt of dat al heeft gedaan krijgt een waardebon van € 5,50. De inschrijving loopt via www.psvfanstore.nl en via de PSV FANstore in het Philips Stadion. Namens het team van de PSV FANstore en Nike excuses voor het ongemak.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies