PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Langjarige samenwerking Van Kemenade verlengd

29 mei 2012 15:15
PSV heeft de langlopende samenwerking met de familie Van Kemenade uitgebreid door middel van een nieuwe, meerjarige horecaovereenkomst. Dat meldt de directie. In de verbintenis is naast de exploitatie van de profzijde op De Herdgang ook het jeugdcomplex opgenomen, evenals de ontwikkeling van horeca bij het toekomstige PSV-museum.

Liesbeth van Kemenade en directielid Peter Fossen van PSV. Liesbeth van Kemenade en directielid Peter Fossen van PSV.
PSV

Tiny Sanders: “Rol als cultuurbewakers”

In de overeenkomst is de exploitatie van eetcafé De Verlenging in het Philips Stadion verlengd en zijn nieuwe initiatieven opgestart. Met het versterken van de samenwerking heeft PSV stappen gezet om de band tussen club en supporters te verstevigen. “PSV is ook verheugd om daarmee de rol van de familie Van Kemenade als cultuurbewakers te bestendigen en voort te zetten”, zegt algemeen directeur Tiny Sanders. PSV wil tevens de jeugdzijde van De Herdgang een impuls geven als het gaat om een voedingsprogramma voor de PSV Jeugdopleiding naar maatstaven van de PSV-selectie.

PSV en de Van Kemenades heffen het glas op de samenwerking. PSV en de Van Kemenades heffen het glas op de samenwerking.
PSV

Van Kemenade: “Blij met het vertrouwen”

Uitbater Paul van Kemenade is samen met zijn zus Liesbeth al jaren verantwoordelijk voor de keuken, kantine en continuïteit op De Herdgang. Daarnaast is hij mede-eigenaar van eetcafé De Verlenging in het Philips Stadion, dat wordt geëxploiteerd door zijn partner Sandra van den Nieuwenhof en zwager Erik Swinkels. “We zijn blij dat we van PSV het vertrouwen hebben gekregen om de jarenlange samenwerking verder voort te zetten en uit te breiden”, zeggen Paul en Liesbeth van Kemenade. “We blijven de komende jaren hard werken aan verbeteringen voor de toekomst. Daarnaast is het belangrijk dat ook oud-spelers en trainers een ingang weten te vinden om contact te houden met de club, in een tijd dat veranderingen steeds sneller gaan. Verleden en heden van de club moeten met elkaar verbonden blijven.”© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies