PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Laatste kaarten PSV-Feyenoord; tweede ring Napoli

18 september 2012 12:00
PSV speelt zondag in het Philips Stadion de competitiewedstrijd tegen Feyenoord. Voor deze wedstrijd zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Op Vak ZZ zijn er een aantal plaatsen naast elkaar beschikbaar, voor de rest alleen nog losse plaatsen. Lees er hier meer informatie over.

Laatste kaarten PSV-Feyenoord; tweede ring Napoli open! Laatste kaarten PSV-Feyenoord; tweede ring Napoli open!
PSV

PSV - Feyenoord, zondag 23 september (16.30 uur)

De aftrap van PSV - Feyenoord is zondagmiddag om 16.30 uur in het Philips Stadion. Op Vak ZZ zijn nog enkele plaatsen naast elkaar beschikbaar, deze kosten € 26,50 per stuk. Voor de rest zijn er nog losse plaatsen beschikbaar op de andere vakken. Bestel je toegangskaarten online via PSV Kaartverkoop Online en je krijgt € 1,- korting per toegangskaart. Bestel online en je hebt de kaarten direct in huis! Je ontvangt een e-ticket, dat je thuis kunt printen.

PSV

PSV - SSC Napoli, donderdag 4 oktober (21.05 uur)

De eerste thuiswedstrijd in de UEFA Europa League speelt PSV op donderdag 4 oktober tegen SSC Napoli. Voor deze wedstrijd zijn vanaf vandaag ook kaarten beschikbaar voor de tweede ring (oosttribune). Deze kaarten kosten € 25,- per stuk. Overigens kun je nog tot en met dinsdag 25 september een passe-partout kopen voor alle drie de groepswedstrijden. Je betaalt dan voor twee thuisduels, maar bezoekt er drie!© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies