PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Kom morgen naar de laatste thuiswedstrijd tegen ADO!

01 mei 2012 15:45
PSV speelt morgen (woensdag 2 mei om 20.00 uur) de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen in het Philips Stadion tegen ADO Den Haag. Om kaarten te kunnen kopen dien je in het bezit te zijn van een PSV Club Card. Per Club Card zijn twee kaarten te verkrijgen. Zorg dat je erbij bent om PSV te steunen op weg naar de tweede plaats!

Kom morgen naar de laatste thuiswedstrijd tegen ADO! Kom morgen naar de laatste thuiswedstrijd tegen ADO!
PSV

Beschikbare plaatsen

Er zijn nog kaarten van € 23,- naast elkaar beschikbaar in de vakken GG, MM en ZZ. Op de lange zijden zijn kaarten van € 52,50 of € 57,50 naast elkaar beschikbaar op de middelste vakken. In de overige vakken zijn uitsluitend nog losse plaatsen beschikbaar, geen stoelen meer naast elkaar. Om kaarten te kunnen kopen dien je in het bezit te zijn van een PSV Club Card. Per Club Card zijn twee kaarten te verkrijgen.

PSV

Kaarten direct in huis

Bestel je kaarten via PSV Kaartverkoop Online en je hebt je kaarten direct in huis! Het is namelijk mogelijk om hier zelf je toegangskaart te printen. Naast online bestellen via PSV Kaartverkoop Online, kun je uiteraard ook terecht in PSV FANworld ingang 17 van het Philips Stadion of bij een verkooppunt van TicketBox. Graag tot ziens in het Philips Stadion!

PSV

Kassaverkoop

Er zal woensdag vanaf 18.00 uur kassaverkoop plaatsvinden bij het PSV Infopoint, ingang 16 van het Philips Stadion.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies