PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Kom dit weekend ook naar de Otten Cup!

30 juli 2012 11:00
Komend weekeinde wordt op sportcomplex De Herdgang voor de 66e keer het internationaal PSV Jeugdtoernooi om de Otten Cup gespeeld. Acht teams met A-junioren uit vijf landen nemen hier aan deel. PSV, Ajax, AZ en FC Twente uit Nederland en Anderlecht, FC Barcelona, FC Kopenhagen en Zenit St. Petersburg uit het buitenland.

De 65e editie van de Otten Cup werd gewonnen door FC Barcelona. De 65e editie van de Otten Cup werd gewonnen door FC Barcelona.
PSV

Programma 2012

Vanaf 3 augustus zijn de verrichtingen van alle teams weer live te volgen via de speciale website www.ottencup.nl. In aanloop naar het toernooi zijn daar voorbeschouwingen en interviews te lezen. Het programma start op vrijdag 3 augustus met een wedstrijd tussen FC Kopenhagen en PSV om 15.00 uur. Voor het volledige programma verwijzen we naar de website. De kruisfinales beginnen zondag 5 augustus om 11.00 uur. Aansluitend beginnen vanaf 12.20 uur de finalewedstrijden met om 15.00 uur de finale om de eerste en tweede plaats.

PSV

Persoonlijke prijzen

Net als voorgaande jaren heeft het bestuur van de Supporters­vereniging PSV beslo­ten om het Otten toernooi finan­cieel te onder­steu­nen. Naast een financiële bijdrage stelt de Supporters­vereniging ook dit jaar weer persoonlijke prijzen be­schikbaar voor de beste keeper, beste verdediger, beste middenvel­der en de beste aanvaller van het toernooi. Deze spelers worden gekozen door een neutrale com­missie.

PSV

Kleine bijdrage; kom met openbaar vervoer

Met ingang van deze editie wordt een kleine bijdrage gevraagd voor toegang voor volwassenen. De toegangsprijs bedraagt € 3,00 per persoon per dag. Voor jeugd tot 12 jaar is de toegang nog steeds gratis. Deze maatregel is genomen in het kader van kostenbeheersing en zeker ook omdat een zodanig lange traditie als die van het Otten toernooi in stand gehouden moet worden, zorgdragend voor het kwalitatief hoge niveau van het toernooi. Gezien de verwachtte drukte vragen wij belangstellenden zo min mogelijk met de auto te komen. Kies zoveel als mogelijk voor alternatieven als fiets of openbaar vervoer.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 23 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies