PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Jong PSV verslaat ook Jong FC Twente: 0-2

20 augustus 2012 21:00
Orlando Engelaar. Orlando Engelaar.
Na de 7-0 overwinning op Jong Fortuna Sittard van afgelopen maandag, won de ploeg van trainer Marco Roelofsen vanavond ook de tweede competitiewedstrijd. Op het trainingscomplex van de Tukkers in Hengelo werd met 2-0 gewonnen door doelpunten van Elvio van Overbeek en Jürgen Locadia.

PSV
Rentree Engelaar
Beide ploegen hadden de nodige routiniers in het veld, aan de kant van PSV waren dat Boy Waterman, Timothy Derijck, Mathias ‘Zanka’ Jørgensen en Orlando Engelaar, die sinds de vriendschappelijke wedstrijd tegen SC Rot-Weiß Oberhausen in de voorbereiding niet meer in actie kwam. Bij FC Twente maakten Tim Cornelisse, Peter Wisgerhof, Wesley Verhoek, Luc Castaignos en Denny Landzaat hun opwachting. Ook Landzaat komt terug van een blessure. De in groten getale aanwezige toeschouwers kregen een leuke wedstrijd voorgeschoteld, die pas in de laatste twintig minuten werd beslist. Miscommunicatie tussen verdediger Nils Röseler en zijn doelman Filip Betnarek leidde in de 69e minuut de 0-1 in. Het was Van Overbeek die daar dankbaar van profiteerde. Twee minuten later lag de tweede achter de Twentse doelman. Locadia dacht niet lang na toen hij een bal voor zijn voeten kreeg: 0-2. En zo boekte Jong PSV een prima zege op de regerend landskampioen bij de Beloften.

PSV
Volgende week Roda JC
Na twee wedstrijden gaat Jong PSV in de groep aan de leiding met de volle zes punten uit de eerste twee wedstrijden, en een doelsaldo van negen voor en nul tegen. Volgende week maandag komt Jong Roda JC Kerkrade op bezoek op De Herdgang. De aftrap is om 18.30 uur en de toegang is gratis. In de loop van dinsdag zie je op PSV TV Online een samenvatting van de wedstrijd tegen Jong FC Twente.

PSV

Opstelling Jong PSV:

Waterman, Brenet, Derijck, Zanka, Ritzmaier, Schouw (82, Maria), Van Overbeek (74, Bakkali), Engelaar (64, Horsten), Locadia, Van Ooijen en Depay.
Wissels: Verstappen, Koch, Maria, Soomer, Bakkali en Horsten.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 19 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies