PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Jong PSV opnieuw landskampioen bij de Beloften

31 maart 2011 20:20
Jong PSV heeft donderdagavond in Ulft de landstitel geprolongeerd. Het inhaalduel met Jong De Graafschap, dat al twee keer eerder werd verplaatst, werd met 4-2 gewonnen. Bij rust stond de ploeg van Marco Roelofsen nog met 2-0 achter. Josemar Makiavala scoorde twee keer voor Jong PSV.

Marokkaans international Imad Najah in duel met Gregor Breinburg. Marokkaans international Imad Najah in duel met Gregor Breinburg.
PSV

Sterke tweede helft

Met alleen Jeroen Zoet als speler van de selectie in het elftal begon Jong PSV aan de wedstrijd die in Ulft werd gespeeld. Zoet was na 20 minuten kansloos op een prachtig afstandschot van Kaye Coppoolse. Vlak voor rust maakte Remy Raterink er 2-0 voor en leek Jong PSV een verloren wedstrijd te spelen. Na de rust was er een beste mogelijkheid voor Jason Bourdouxhe, maar de buitenspeler schoot in kansrijke positie net voorlangs. Twee minuten later was het dan wel raak. De voorzet kwam van de Oostenrijker Marcel Ritzmaier en Josemar Makiavala, die goed voor zijn man kwam, tikte de bal binnen: 2-1. Jong PSV voerde de druk op en was via opnieuw Makiavala en even later Youness Mokhtar dichtbij de gelijkmaker. Die leek er even laten dan wel te komen, maar een treffer van Makiavala werd wegens buitenspel afgekeurd. Jong De Graafschap moest vervolgens met tien man verder nadat aanvoerder Jochem Jansen een rode kaart kreeg na het neerhalen van de doorgebroken Ritzmaier. Via Bourdouxhe kwam de gelijkmaker er met nog een kwartier te spelen en zo was ook de titel weer in zicht, zeker met een man meer op het veld. Vijf minuten voor tijd kwam de bevrijdende treffer via Stefano Marzo en Makiavala verhoogde de feestvreugde nog meer met zijn tweede treffer (2-4) in de laatste minuut van de officiële speeltijd. De titel werd na een moeilijke eerste helft alsnog veiliggesteld! In de resterende vier duels kan Jong PSV door deze overwinning niet meer ingehaald worden. (later meer)

PSV

Opstelling Jong PSV:

Zoet, Marzo, D. Wuytens, Van Nuland, Thomassen, Najah, Mokhtar, Ospitalieri, Makiavala, Ritzmaier en Bourdouxhe.
Wissels: Bertrams en Locadia.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 23 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies