PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Jonathan Reis vindt steun bij naamgenoot

02 februari 2011 12:45
Het gaat goed met Jonathan Reis, dat meldt de Braziliaanse aanvaller aan PSV Media een week na zijn eerste van twee operaties aan het kniegewricht in het Amerikaanse Vail. “Dokter Steadman en dokter La Prade zijn erg tevreden over mijn inzet tijdens de revalidatie”, aldus Reis.

Jonathan Reis heeft vele steun aan zijn naamgenoot Jonathan Gibson. Jonathan Reis heeft vele steun aan zijn naamgenoot Jonathan Gibson.
PSV

Fysiotherapie met naamgenoot

“Ik voel me goed, ben hard aan het werk en doe elke dag mijn oefeningen. De doktoren zijn erg tevreden over mijn inzet tijdens de revalidatie en ik heb veel steun aan de mensen om me heen hier.” Jonathan Reis, die in Sonnenalp Resort in Vail verblijft, heeft bij zijn revalidatie veel steun aan junior basketbalspeler Jonathan Gibson uit Edmond, Oklahoma. Gibson onderging in dezelfde kliniek in Vail een heupoperatie en ontmoette zijn naamgenoot tijdens de fysiotherapie. “De beide Jonathans hebben erg veel lol samen”, laat PSV-arts Tjaarda Weber weten die ook nog in Vail is. Daarnaast kijkt Jonathan nog elke dag in de dikke boeken met alle steunbetuigingen van de PSV-supporters en anderen die hem een hart onder de riem wilden steken na zijn ernstige blessure. Meer dan 6.000 supporters stuurden een steunbetuiging naar Jonathan Reis die werden gebundeld in drie boeken.

Nog elke dag leest Jonathan in de boeken met duizenden steunbetuigingen. Nog elke dag leest Jonathan in de boeken met duizenden steunbetuigingen.
De Braziliaan voelt zich goed thuis in Sonnenalp Resort in Vail. De Braziliaan voelt zich goed thuis in Sonnenalp Resort in Vail.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies