PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Jonathan Reis terug op De Herdgang

24 maart 2011 12:40
Jonathan Reis is terug in Nederland en kwam vanmiddag rond 12.15 uur aan op De Herdgang, waar hem een warm onthaal te wachten stond. Zijn landgenoten Marcelo en Cássio waren de eersten die Reis opvingen en begroetten, waarna ook de rest van het team en de staf hem met zeer veel enthousiasme welkom terug heetten.

De aankomst van Jonathan Reis op De Herdgang, even na het middaguur. De aankomst van Jonathan Reis op De Herdgang, even na het middaguur.

Warm weerzien

De lentezon scheen letterlijk en figuurlijk, even na het middaguur op De Herdgang. Jonathan Reis is na bijna drie maanden weer terug in Eindhoven om te herstellen van zijn zware knieblessure, waaraan hij in de Verenigde Staten twee keer geopereerd is. Lopend op krukken begroette hij zijn teamgenoten, de staf en clubmensen op het trainingscomplex van PSV. Tot groot enthousiasme van iedereen werd het een warm weerzien met de Braziliaan, die vanaf nu zijn hersteltraject in Eindhoven gaat voortzetten. Hieronder de exclusieve foto’s van zijn aankomst. PSV TV was er ook bij en komt straks met de beelden achter de schermen van de terugkeer van Jonathan, die zelf een grote glimlach op zijn gezicht liet zien. Straks ook op PSV.nl de eerste reactie van de spits, nu hij weer terug in Nederland is.

Een grote glimlach op het gezicht van de Braziliaan. Een grote glimlach op het gezicht van de Braziliaan.
Marcelo en Cássio Ramos waren de eersten die hem begroetten. Marcelo en Cássio Ramos waren de eersten die hem begroetten.
Achter de schermen was er het weerzien met de staf en andere teamgenoten. Achter de schermen was er het weerzien met de staf en andere teamgenoten.
Een lachende gezicht bij hoofdcoach Fred Rutten. Een lachende gezicht bij hoofdcoach Fred Rutten.
Ola Toivonen begroet de spits, die na bijna drie maanden weer terug is. Ola Toivonen begroet de spits, die na bijna drie maanden weer terug is.
Met veel enthousiasme werd Jonathan Reis onthaald. Met veel enthousiasme werd Jonathan Reis onthaald.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 23 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies