PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Jonathan Reis terug naar Brazilië

07 februari 2011 13:50
Jonathan Reis is zondagavond teruggekeerd naar zijn geboorteland, waar de Braziliaanse aanvaller de revalidatie van zijn eerste van twee knieoperaties voortzet. Reis onderging anderhalve week geleden een eerste ingreep aan zijn rechterknie, waaraan hij op 19 december tegen Roda JC een behoorlijke blessure heeft opgelopen.

Jonathan Reis hier na zijn eerste operatie in het Amerikaanse Vail. Jonathan Reis hier na zijn eerste operatie in het Amerikaanse Vail.
PSV

Tweede operatie

Jonathan Reis zal in Brazilië zijn revalidatie voortzetten met een specialist, volgens een programma opgesteld door dokter Steadman, en keert over een aantal weken weer terug naar Vail. De tweede operatie aan zijn knie staat pas over minimaal één maand gepland. Tijdens zijn tweede operatie zal Jonathan Reis opnieuw persoonlijk begeleid worden door PSV. Bij de eerste operatie, uitgevoerd door Dokter Steadman en dokter La Prade, was PSV-clubarts Tjaarda Weber aanwezig. De Amerikaanse artsen gaven na de operatie aan erg tevreden te zijn over de inzet van de Braziliaan tijdens zijn revalidatie. Later vandaag gaat Marcel Brands op PSV TV nog even verder in op het revalidatieproces van Jonathan Reis.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies