PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Johan Cruijff Schaal helemaal uitverkocht

31 juli 2012 14:00
De laatste kaarten voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, die zondag in de Amsterdam ArenA wordt gespeeld, zijn verkocht. Voor PSV-supporters waren er kaarten beschikbaar voor een autocombi en een buscombi. In totaal reizen ruim 2000 supporters met PSV mee naar Amsterdam.

PSV

Geen extra kaarten meer

Gedurende het verloop van de verkoop is er continu overleg geweest tussen PSV en de KNVB over het benodigde aantal kaarten. De uiteindelijk voor PSV-supporters beschikbare vakken zijn inmiddels volledig uitverkocht. Bij navraag bij de KNVB bleek dat de voor hun gereserveerde kaarten inmiddels ook volledig zijn uitverkocht, er is dus helaas geen mogelijkheid om nog extra kaarten voor onze fans beschikbaar te stellen. Ook de voor Ajax bestemde supporterskaarten zijn inmiddels nagenoeg uitverkocht, wat inhoudt dat de seizoensopening zondag in een compleet uitverkocht stadion zal worden gespeeld.

PSV

Autocombi

Supporters die een kaart hebben geboekt voor de autocombi ontvangen deze week nog een e-mail met alle relevante informatie met betrekking tot de parkeer- en omwissellocatie. De wedstrijd zal zondag live te zien zijn op SBS6, de uitzending begint om 17.30 uur.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 19 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies