PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Jeugdspeler Tristan Berghuis tekent bij PSV

04 juni 2012 18:00
PSV heeft jeugdspeler Tristan Berghuis (16) voor drie jaar vastgelegd. De aanvallende middenvelder komt over van Vitesse en gaat uitkomen in de B1. Berghuis komt uit een echte voetbalfamilie. Vader Frank speelde in de jaren ’80 vijf wedstrijden in het eerste van PSV en zijn oudere broer Steven werd afgelopen seizoen door FC Twente verhuurd aan VVV-Venlo.

Tristan Berghuis (16) tekende maandagmiddag zijn contract. Tristan Berghuis (16) tekende maandagmiddag zijn contract.
PSV

Ontwikkeling

Tristan Berghuis is komend seizoen tweedejaars B-speler en ziet de overgang van Vitesse naar PSV als een grote stap vooruit: “Ik wil graag een stap maken in mijn ontwikkeling en PSV is een grote club met een goede jeugdopleiding. Met alle grote toernooien en vele wedstrijden die ik hier ga spelen denk ik alleen maar beter te kunnen worden.” Technisch manager Marcel Brands is blij met de komst van de ambitieuze middenvelder: “Hij is een van de toptalenten in Nederland, die in de nationale selecties speelt en die hebben we er graag bij. Een creatieve middenvelder in wie we veel vertrouwen hebben.”

Tristan Berghuis (16) tekende maandagmiddag zijn contract. Tristan Berghuis (16) tekende maandagmiddag zijn contract.
PSV

Voetbalfamilie

Bij de familie Berghuis zit voetbal in de genen. Zijn oudere broer Steven maakte al minuten in de Eredivisie voor FC Twente en VVV-Venlo. Vader Frank is eenmalig international en speelde in de jaren tachtig vijf wedstrijden voor PSV, waarin de voormalige aanvaller één doelpunt maakte. “Mijn vader vertelde dat dit een prachtige club is,” vertelt Tristan Berghuis, “maar dat heeft mijn keuze niet beïnvloed. Die heb ik zelf gemaakt.”© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 23 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies