PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Jeugdspeler Ryan Hiwat tekent eerste jeugdcontract

21 augustus 2012 14:45
De 16-jarige jeugdspeler Ryan Hiwat tekende donderdagmiddag samen met technisch manager Marcel Brands zijn eerste jeugdcontact met een looptijd van drie jaar. Hiwat is speler van de B1 van trainer Claudio Ferreira Braga en speelt sinds vorig seizoen op De Herdgang. Daarvoor speelde hij in de jeugd van Sparta Rotterdam.

Jeugdspeler Ryan Hiwat tekende vanmiddag zijn eerste jeugdcontract. Jeugdspeler Ryan Hiwat tekende vanmiddag zijn eerste jeugdcontract.
PSV

Blij en opgelucht

“Ik ben blij en ook opgelucht dat het allemaal rond is. De overstap van Sparta naar PSV was niet makkelijk. Dit is voor mij een beloning voor heel hard werken”, zegt Hiwat na de ondertekening van zijn contract in bijzijn van zijn trotse familie. Hij omschrijft zichzelf, na enig aandringen, als een technische rechtsbuiten met veel snelheid en een aardige voorzet.

Marcel Brands schudt Ryan Hiwat de hand. Marcel Brands schudt Ryan Hiwat de hand.
PSV

Talentvolle vleugelspeler

Ook technisch manager Marcel Brands is tevreden met het contract van Hiwat. “Ryan is een talentvolle vleugelspeler die ongelooflijk snel is. Hij krijgt de komende jaren de kans zich verder te ontwikkelen tot een echte prof. We hopen dat hij zijn belofte zal inlossen”, aldus Brands in het Philips Stadion.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 18 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies