PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Informatie Seizoen Club Cards 2011-2012

31 maart 2011 11:00
Terwijl de Eredivisie een spannende slotfase beleeft, is PSV Kaartverkoop achter de schermen al druk doende met de voorbereidingen op het volgende seizoen. Dinsdag 5 april start de aanvraagperiode van Seizoen Club Cards voor het seizoen 2011-2012. Alle huidige Seizoen Club Cardhouders ontvangen omstreeks 5 april hun bevestigingsformulier.

Dinsdag 5 april start de aanvraagperiode van Seizoen Club Cards 2011-2012. Dinsdag 5 april start de aanvraagperiode van Seizoen Club Cards 2011-2012.
PSV

Bevestiging en wijzigingsformulier

Huidige Seizoen Club Cardhouders ontvangen omstreeks dinsdag 5 april de bevestiging voor het nieuwe seizoen. Indien alle persoonlijke gegevens juist zijn, is reageren niet nodig en wordt de plaats automatisch verlengd. Voor het wijzigen van de persoonlijke gegevens, het annuleren van een plaats of het aanvragen van een andere plaats, kan het meegezonden wijzigingsformulier worden gebruikt, dat uiterlijk maandag 2 mei geretourneerd moet zijn.

PSV

Nieuwe aanvragen

Vanaf dinsdag 5 april 10.00 uur is het mogelijk een nieuwe aanvraag in te dienen voor een PSV Seizoen Club Card. Dit kan door het formulier te downloaden op www.psv.nl/kaartverkoop of door een bezoek te brengen aan PSV FANworld, waar het bij de balie mogelijk is een aanvraagformulier in te vullen of te bemachtigen. In mei, als alle annuleringen bekend zijn, worden de verzoeken voor plaatswijzigingen van de huidige Seizoen Club Cardhouders in behandeling genomen. Daarna worden de zogeheten nieuwe aanvragen in behandeling genomen.

PSV

Voorrang voor ONS PSV XL

Bij het indelen van de nieuwe aanvragen krijgen de XL-leden van ONS PSV voorrang. Nadat deze aanvragen van XL-leden zijn verwerkt, worden de overige nieuwe aanvragen behandeld. Voor beide groepen geldt ook dat alles op datum van ontvangst wordt verwerkt. Houd er rekening mee dat het Philips Stadion al jaren is uitverkocht voor Seizoen Club Cardhouders en het aantal toe te wijzen plaatsen afhankelijk is van het aantal annuleringen. Wil jij met voorrang een PSV Seizoen Club Card aanvragen? Word dan lid van ONS PSV XL.

  • Klik hier voor meer informatie over een lidmaatschap van ONS PSV


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies