PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Harrie Timmermans beoogd voorzitter Supportersvereniging PSV

28 juni 2012 10:00
Na een uitgebreide selectieprocedure stelt de Supportersvereniging PSV Harrie Timmermans aan haar leden voor als kandidaat-voorzitter. De 41-jarige Timmermans is in het dagelijks leven werkzaam als gemeentesecretaris in Eersel. Op een bijzondere ledenvergadering op maandag 27 augustus is er gelegenheid tot kennismaking.

Harrie Timmermans, beoogd voorzitter van de Supportersvereniging PSV. Harrie Timmermans, beoogd voorzitter van de Supportersvereniging PSV.
PSV

Opvolger Rob van den Akker

Timmermans is de beoogde opvolger van wijlen Rob van den Akker, die vorig jaar november op 46-jarige leeftijd overleed en sinds 2010 voorzitter was van de Supportersvereniging PSV. Daarvoor werd de functie jarenlang bekleed door Ger van Os. Harrie Timmermans heeft sinds 1982 een seizoenkaart bij PSV en hij had een bestuurslidmaatschap van de toenmalige stichting 100 jaar Frits Philips. De inwoner van Oirschot is fervent verzamelaar van voetbalboeken, die hij ook zelf een heeft geschreven. In de reeks ‘De Nationale Voetbalbibliotheek’ verscheen het boek ‘De Topscorer’ in 2008 bij de Eindhovense uitgeverij De Boekenmakers.

PSV

Bijzondere ledenvergadering

‘Wij zijn er van overtuigd dat Harrie de juiste voorzitter is die het onder Rob van den Akker ingezette beleid zal voortzetten’, schrijft de Supportersvereniging PSV in een communiqué. De Supportersvereniging wil Timmermans graag voorstellen in een bijzondere ledenvergadering op maandag 27 augustus aanstaande. Nadere informatie daarover zal worden geplaatst in het magazine ‘De PSV Supporter’ dat in augustus verschijnt.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 18 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies