PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Hard werken bij Mensfort United is beloond met diploma

21 juni 2012 16:00
De deelnemers van Mensfort United zijn woensdagmiddag beloond met een diploma. Directielid Peter Fossen was aanwezig om deze uit te delen en het team te feliciteren met de mooie prestatie dat het heeft neergezet. Samen met familie van de deelnemers werd er teruggekeken op een succesvol eerste seizoen van Mensfort United.

De diploma's werden uitgereikt door Manager Operations Peter Fossen. De diploma's werden uitgereikt door Manager Operations Peter Fossen.
PSV

Eindhovense wijk Mensfort

De elf jongens uit de Eindhovense wijk Mensfort hebben een heel voetbalseizoen twee keer in de week anderhalf uur met een PSV-trainer getraind. Naast de sportieve prestaties hebben de jongens een contract ondertekend waarin staat dat ze samen beloven te werken aan onder andere respect, voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding. Doordat ze hun best doen zich hieraan te houden hebben ze een positieve invloed op de andere kinderen in hun wijk en op het voetbalveld. Want naast de trainingen speelden ze ook regelmatig oefenwedstrijden tegen leeftijdsgenoten.

Vol trots tonen de elf jongens uit de Eindhovense wijk Mensfort hun diploma. Vol trots tonen de elf jongens uit de Eindhovense wijk Mensfort hun diploma.
PSV

Mensfort United

Mensfort United is een project gericht op talentontwikkeling van geselecteerde jongeren van negen tot en met 14 jaar uit de Eindhovense wijk Mensfort. Het doel is de binding in de wijk vergroten. De partners PSV in the community, gemeente Eindhoven en Welzijn Eindhoven, zetten samen hun faciliteiten en ervaringen in om talent zichtbaar te maken. Hierbij komen allerlei onderdelen uit het dagelijks leven aan bod zoals goede voeding, lichaamsbeweging en het tonen van respect aan andere mensen.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 21 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies