PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Gezellige drukte op de PSV FANdag 2012

01 augustus 2012 18:00
Het was warm, zonnig en vooral heel gezellig druk op de PSV FANdag 2012, die tot begin van de avond duurde in en rond het Philips Stadion. Nadat de spelers en staf waren gepresenteerd aan het publiek, ging de selectie in kleine groepen naar buiten voor een uitgebreid buitenprogramma.

Drukte in de PSV FANstore bij het bedrukken van shirts. Drukte in de PSV FANstore bij het bedrukken van shirts.
PSV

PSV-selectie en speelsters PSV/FC Eindhoven

Op de foto met de KNVB beker bij Menzis, een zeer grote stand van Mercedes-Benz, hoofsponsor Philips, een teamfoto laten maken bij Freo, handtekeningen scoren bij een speciale hoek waarin de spelers iedereen konden voorzien, een welkomstpakket krijgen van ONS PSV uit handen van de spelers, de PSV FANstore en de Outlet, het vrouwenteam van PSV/FC Eindhoven; een kijkje nemen in de spelersbus van PSV, rondleidingen langs de kleedkamer en de dugout; het kon allemaal op de PSV FANdag 2012. Tot 19.00 uur ’s avonds waren de spelers van aanwezig om iedereen van een foto of handtekening te voorzien. Het was, ook mede door het weer en natuurlijk de grote opkomst, een geweldige dag.

Jürgen Locadia deelt tussen de supporters door handtekeningen uit. Jürgen Locadia deelt tussen de supporters door handtekeningen uit.
Ook de dames van het vrouwenelftal waren populair bij de PSV-fans. Ook de dames van het vrouwenelftal waren populair bij de PSV-fans.
Bij Menzis kon je op de foto met de KNVB beker en enkele spelers. Bij Menzis kon je op de foto met de KNVB beker en enkele spelers.
Maatschappelijk partner Menzis had ook penaltyschieten. Maatschappelijk partner Menzis had ook penaltyschieten.
Drukte bij één van de punten waar spelers handtekeningen uitdeelden. Drukte bij één van de punten waar spelers handtekeningen uitdeelden.
Hier vanuit de lucht de stand van Mercedes-Benz en Philips. Hier vanuit de lucht de stand van Mercedes-Benz en Philips.
Daar kon je onder meer op de foto met de nieuwste modellen. Daar kon je onder meer op de foto met de nieuwste modellen.
Deze familie Kok uit Emmen had ruim twee uur in de auto gezeten. Deze familie Kok uit Emmen had ruim twee uur in de auto gezeten.
Onder het motto ‘shirtje wisselen’ op de foto met enkele spelers. Onder het motto ‘shirtje wisselen’ op de foto met enkele spelers.
Op het Phoxyplein kon je voetballen in een pannakooi. Op het Phoxyplein kon je voetballen in een pannakooi.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 20 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies