PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Geslaagd Playing for Success Event

24 mei 2012 10:00
In het Philips Stadion vond woensdag een geslaagd Playing for Success Event plaats, georganiseerd door Driessen HRM_Payroll. Zo’n driehonderd kinderen die eerder deelnamen aan de onderwijsprogramma’s van PSV en Helmond Sport kwamen in het stadion bijeen en werd onder meer een wereldrecordpoging ‘levende achtbaan’ gedaan.

Het was een fantastische middag in het Philips Stadion. Het was een fantastische middag in het Philips Stadion.
PSV

Langste levende achtbaan ooit

Speciaal voor alle kinderen die aan Playing for Success hadden deelgenomen hield Driessen HRM_Payroll de ‘Olympische Spelen’. En net zoals dat op school de prestaties centraal staan, werd er in het Philips Stadion ook een topprestatie geleverd door een wereldrecordpoging ‘levende achtbaan’ te houden. De driehonderd kinderen vormden samen de langste levende achtbaan ooit, die dwars door het Philips Stadion raasde. Daarnaast namen de kinderen deel aan een spelprogramma dat is geïnspireerd op de Olympische Spelen. De feestelijke middag werd afgesloten met een optreden van rapper Ali B.

De feestelijke middag werd afgesloten met een optreden van rapper Ali B. De feestelijke middag werd afgesloten met een optreden van rapper Ali B.
PSV

Programma Playing for Success

Playing for Success is een naschools programma voor onderpresterende leerlingen in de leeftijd van 9 tot 14 jaar. Het zijn allemaal ‘gewone’ kinderen die op school minder presteren dan ze wellicht kunnen. De voornaamste oorzaken daarvan zijn vaak gebrek aan motivatie of een negatief zelfbeeld. Playing for Success brengt de kinderen op een uitdagende en inspirerende plek buiten school samen: in het stadion van een betaald voetbalorganisatie. Deze omgeving stimuleert kinderen om beter te presteren. Als kinderen ontdekken dat ze wél kunnen leren en dat leren ook nog leuk is, nemen de schoolprestaties toe en hervinden ze hun zelfvertrouwen. Zo’n 30 procent van de clubs in de Eredivisie en de Jupilerleague beschikt inmiddels over een leercentrum.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 19 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies