PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Género Zeefuik tekent bij FC Groningen

22 mei 2012 16:00
Género Zeefuik verlaat PSV en tekent een vierjarig contract bij FC Groningen. De 22-jarige aanvaller is daar dinsdagmiddag gepresenteerd. Zeefuik maakte in 2007 op 16-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van PSV en maakte daarna twee landskampioenschappen mee, in 2007 en 2008. Afgelopen seizoen was hij aan N.E.C. verhuurd.

Género Zeefuik speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij N.E.C. Género Zeefuik speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij N.E.C.
PSV

Debuut in maart 2007

Zeefuik (Amsterdam, 22 april 1990) debuteerde onder hoofdcoach Ronald Koeman in maart van het seizoen 2006-2007, toen hij nog speler was van PSV A1. Na de twee opeenvolgende landstitels werd hij achtereenvolgens verhuurd aan FC Omniworld en FC Dordrecht in de Jupiler League. Vorig seizoen keerde hij terug bij PSV, waarna hij dit jaar in de Eredivisie aan N.E.C. werd verhuurd. Zijn contract was doorlopend.

PSV

Reactie Marcel Brands

“Género heeft zich goed ontwikkeld gedurende de uitleenperiode bij N.E.C.”, aldus technisch manager Marcel Brands in een reactie. “Maar vanwege het feit dat PSV over de spitsen Matavz en Lens beschikt en jonge talenten Locadia en Bentancourt, heeft de club gekozen voor een verkoop van Zeefuik, mede gezien zijn nog 1-jarig contract.” PSV.nl wenst Género een sportieve succesvolle toekomst bij zijn nieuwe club FC Groningen.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 22 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies