PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Gelijkspel PSV in Oberhausen: 0-0

11 juli 2012 21:30
In de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding heeft PSV woensdagavond in Duitsland met 0-0 gelijkgespeeld tegen Rot-Weiβ Oberhausen, dat uitkomt in de Regionalliga West. In de stromende regen kwam PSV niet tot scoren tegen de ploeg van oud-international Mario Basler, die in de slotfase nog een aantal mogelijkheden kreeg.

De teams van PSV en RW Oberhausen komen het veld op. De teams van PSV en RW Oberhausen komen het veld op.
PSV

Kansenverloop

Met Hutchinson achterin op rechts en Ritzmaier op links speelde PSV op een kletsnat veld tegen het vrij fysieke Oberhausen. De wapenfeiten waren schaars voor rust, met wel kansen voor Engelaar (vrije trap), Marcelo en Locadia. Ook de thuisploeg was dichtbij met een vrije trap op de lat, waarna Mertens nog een goede kans kreeg. Wijnaldum werd kort voor het einde van de eerste helft gewisseld nadat hij een tik op zijn enkel had gekregen. Na rust kwam Manolev in het veld en ging Hutchinson naar het middenveld. Opnieuw Mertens was dichtbij, waarna er een handvol mogelijkheden voor Oberhausen volgde. Het bleef bij 0-0 en hoofdcoach Dick Advocaat stelde na afloop dat hij een aantal nuttige dingen had gezien. Ook maakte hij een compliment aan de jongelingen Peter van Ooijen en Marcel Ritzmaier, die hij ‘veelbelovend’ noemde. De eerstvolgende oefenwedstrijd van PSV is aanstaande zondag, in België tegen KRC Genk (15.30 uur). Donderdagochtend sluiten de EK-gangers weer aan.

Het duel werd gespeeld in Stadion Niederrhein in Oberhausen. Het duel werd gespeeld in Stadion Niederrhein in Oberhausen.
PSV

Opstelling PSV:

Waterman, Marcelo (46. Derijck), Zanka, Locadia, Engelaar (46. Manolev), Wijnaldum (40. Depay), Lens, Hutchinson, Mertens (83. Matavz), Van Ooijen en Ritzmaier.

Aanvoerder Boy Waterman en Benjamin Weigelt van RW Oberhausen. Aanvoerder Boy Waterman en Benjamin Weigelt van RW Oberhausen.
Voor PSV was het de derde oefenwedstrijd van deze voorbereiding. Voor PSV was het de derde oefenwedstrijd van deze voorbereiding.
Wapenfeiten waren schaars in de eerste helft van de wedstrijd. Wapenfeiten waren schaars in de eerste helft van de wedstrijd.
Drukte rondom het strafschop van PSV. Drukte rondom het strafschop van PSV.
Hutchinson speelde voor rust rechtsback, daarna op het middenveld. Hutchinson speelde voor rust rechtsback, daarna op het middenveld.
Trainer Mario Basler in de stromende regen langs de zijlijn. Trainer Mario Basler in de stromende regen langs de zijlijn.


© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 18 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies