PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Fysieke trainer Egid Kiesouw fulltime in staf PSV

06 juli 2012 20:00
Fysieke trainer Egid Kiesouw (49) treedt fulltime toe tot de staf van PSV, waarin hij de verantwoordelijkheden van Luc van Agt overneemt. Hij was al op deeltijdbasis actief op De Herdgang, maar heeft met ingang van dit seizoen een functie in voltijd. Kiesouw heeft veel ervaring in het internationale voetbal en kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij PSV.

Fysieke trainer Egid Kiesouw, tijdens een training op De Herdgang. Fysieke trainer Egid Kiesouw, tijdens een training op De Herdgang.
PSV

“Prachtige uitdaging”

Kiesouw neemt de plaats in van Luc van Agt, die PSV na afgelopen seizoen na bijna een kwart eeuw verliet om manager van InnoSportLab Papendal te worden. Nadat hij tijdens het WK 2010 al de taken van Van Agt waarnam tijdens diens verblijf in Zuid-Afrika, trad Kiesouw bij aanvang van vorig seizoen in deeltijd toe tot de staf van PSV. Per heden is hij fulltime verbonden aan de club en is hij als fysieke trainer verantwoordelijk voor de conditionele, fysieke gesteldheid en het herstel van de selectie. Voorheen werkte Kiesouw onder meer voor Borussia Dortmund, Feyenoord, Jong Oranje en het Nederlands elftal, waaronder op het EK 2012 in Polen en Oekraïne. “Het is een prachtige uitdaging om vanaf nu in voltijd bij een topclub als PSV te werken. Ik ben zeer gedreven om mijn bijdrage te mogen leveren aan de teamprestatie”, aldus Kiesouw.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 18 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies