PSV Agenda
Download hier de
PSV-wedstrijdagenda
PSV Wedstrijdprogramma - Calendar powered by Flogs.com  
Voor deze site heeft u de Macromedia Flash plugin versie 6 (of hoger) nodig.
 

Trainingscollectie

Freo ook shirtsponsor PSV Jeugdopleiding

31 mei 2012 15:45
Vanaf komend seizoen prijkt rugsponsor Freo ook op de achterzijde van de shirts van alle elftallen van de PSV Jeugdopleiding. De betrokkenheid van Freo gaat verder dan sponsoring, vandaar dat zij met stichting LEF (Leven en Financiën) een project opgezet hebben dat bijdraagt aan de ontwikkeling van de jeugdspelers van PSV.

De aftrap van een bijzonder project van de Stichting LEF en Freo. De aftrap van een bijzonder project van de Stichting LEF en Freo.
PSV

Samenwerking Freo en stichting LEF

Stichting LEF en Freo zijn vanmiddag een bijzonder project gestart dat de jeugdspelers van PSV bewust maakt van verstandig omgaan met geld. In navolging van bijna tweeduizend jongeren in Nederland die de lessen van LEF al gevolgd hebben op ROC-scholen, waren donderdagmiddag de jeugdspelers aan de beurt. PSV en LEF zijn bij elkaar gebracht door Freo, een dochtermaatschappij van financieringsmaatschappij De Lage Landen en naast shirtsponsor van PSV ook ambassadeur van stichting LEF.

Jeugdspelers van PSV volgden donderdagmiddag lessen van LEF. Jeugdspelers van PSV volgden donderdagmiddag lessen van LEF.
PSV

“Ook jeugdspelers moeten bewust omgaan met geld”

In vier lesblokken volgen de jeugdspelers van PSV dezelfde lessen die in Nederland ook gegeven zijn aan leeftijdsgenoten op diverse middelbare scholen. Marieke van Zuien van LEF: “Centraal staat de bewustwording vergroten bij jongeren over geld. Hoe ze ermee omgaan, wat een verantwoord uitgavenpatroon is.” Jelle Goes, Hoofd Jeugdopleiding van PSV, vindt dat op dit gebied de jeugd van PSV geen uitzondering is op de rest van de Nederlandse jongeren. “Daarom vinden wij dat het belangrijk is dat ook onze jeugdspelers altijd bewust omgaan met geld. De spelers die deel uitmaken van het huidige profplan, van 15 tot 19 jaar, gaan lessen volgen op trainingscomplex De Herdgang. Dat zijn er nu zo’n 50 en volgend jaar volgt ook de nieuwe instroom, zo’n 20 man.” Gastdocenten zullen in een klassikale setting diverse groepen financiële voorlichting geven. Dit krijgt aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen in september een vervolg totdat de volledige LEF lessen zijn afgerond.© PSV NV


PSV Nieuwsarchief
-
Agenda 18 december 2014


 
 
© PSV NV 2014 Auteursrecht voorbehouden | Privacyverklaring | Privacy & Cookies